I forbindelse med jul har vi utvidet returfristen. Alle varer bestilt mellom 21. november og 16. desember kan returneres t.o.m 6.Jan - 2016.

0,00 Nok

Line of Oslo

Etter at Line i flere år hadde drevet egen butikk, og kjøpt inn forskjellige merker, innså hun at det norske markedet trengte noe nytt - og hun var selv den personen som ville bidra til at Norge fikk det lille ekstra. Norge trengte ifølge Line mer fashion og basics til overkommelige priser. Etter mange telefoner til noen av de beste butikkene i Norge, skjønte hun at noe måtte gjøres. Butikkene var enig: Norge trengte noe mer.

Høsten 2007, var Line of Oslo en realitet og hun laget to egne kolleksjoner. Etter en stund så hun at arbeidet hennes solgte veldig bra og innså at hun trengte assistanse. Hun hadde alltid hatt en drøm om å samarbeide sammen med Camilla som drev R.O.O.M, og etter en telefon fikk hun JA. Line og Camilla ble da Line of Oslo Team, og etter å ha laget hele 10 kolleksjoner vokser de stadig. Line finner inspirasjonen sin til kolleksjonene fra filmer, musikk og moteikoner som Mary Kate, Kate Moss & Sienna Miller, noe som synes godt i Line Of Oslo sine kolleksjoner. Line er konstant på reisefot og er nysgjerrig på nye kulturer. Line bruker mye tid på å analysere gatemote og moten i subkulturer til bruk i egne kolleksjoner. 

No products found

Try refining your search by using the filters above.