ALLTID GRATIS FRAKT OG RETUR!

Woolrich

Året er 1830, og USA jobbet med å bygge ut jernbanelinjen over ødemarken. Engelskmannen John Rich startet å bygge den største ullmøllen, og denne vokste gjennom hele 1800 tallet. Flere og flere deltok i utbyggingen da det strømmet til folk som egentlig skulle hjelpe til med å bygge ut jernbanen. De fant etterhvert ut at de trengte klær som kunne beskytte de mot vær og vind. Og det var da John Rich fant ut at han skulle påbegynne en kleskolleksjon. Nå ca. 100 år etterpå har han hadde sitt 100 års jubileum. Bedriften har vokst og består i dag av til sammen 260 ansatte. Det startet med ulltøy, og utviklet seg raskt til klær for jakt og fiske, samt hansker, skjorter og sokker.

Woolrich er kjent for sin Artic Parka, og er verdens mest ettersøkte og eksklusive vinterjakker. Disse jakkene ble utviklet på 1970 tallet for å gi god beskyttelse til byggningsarbeiderene som arbeidet i Alaska.

I 2009 åpnet Woolrich sin butikk i Stockholm mest fasjonable shoppingstrøk. Dette ser de på som 1. steg til å ekspandere til Nord-Europa. Deres visjon er å bli best på service og kvalitet. Artic Parkasen har allerede blitt sett på en rekke kjendiser, som bla Jessica Parker og Penelope Cruz.

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.