Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Arts & Crafts (0)

Arts and Crafts smykker er norskdesignede og har en ren skandinavisk stil blandet med de seneste trender. Arts & Crafts inngikk et designsamarbeid med modell, DJ og programleder Charlotte Thorstvedt i 2013. Thorstvedt har tegnet sin egen smykkekolleksjon for høsten 2013, som håndlages en i kombinasjon av ekte sølv og bronse. Kolleksjoen er rocka og edgy, samtidig delikat og feminin. Designet er tydelig 90-talls inspirert og består av fingertuppringer, øreklyper og tynne microdesign. En kul, ung og dristig kolleksjon! Smykkene Charlotte har tegnet, håndlages på Arts & Crafts sitt eget sølvatelier i Indonesia i et begrenset opplag.

Merket ble startet i 1984 etter at designerne bak merket møttes på slutten av 70-tallet og slo seg sammen. Smykkene fra A&C er høykvalitetssmykker som skiller seg ut fra mengden. De fører ulike kolleksjoner som fremhever din egen personlighet. Fra smykker inspirert av naturen til røffere smykker med geometriske former. A&C har også smykker i edlere metaller som sølv og bronse.

Merket er stadig i utvikling og de tilbyr smykker og accessoirer som armbånd, halskjeder, øredobber, brosjer, ringer og skjerf.

Birgit og Franz, designerne bak A&C begynte å lage smykker når de backpacket gjennom Asia. Etter å ha sett hvilke arbeidsvilkår enkelte arbeidere jobbet under på reisene sine har det vært viktig for A&C med etisk handel. A&C er også engasjert i ulike hjelpeorganisasjoner og har blant annet jobbet med WWF. Smykkene er ikke laget med materialer fra utdøende arter eller tre fra regnskogen.

A&C har kontorer i Lier hvor Birgit og Franz fortsatt er viktige brikker i designen. De er inspirert av naturen, ulike kulturer og tradisjoner i forskjellige land. Designteamet er nå utvidet og de ønsker å lage smykker til enhver personlighet og anledning. Finn utvalget her på miinto.no. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Vi fant ingen produkter.

Kategorier

Vi fant ingen produkter.

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.