Gratis frakt over 499,- | Kjøp fra lokale klesbutikker Kjøp fra lokale klesbutikker
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
0 NOK

Arts & Crafts (0)

Filter Fjern alle

KJØNN

Vi fant ingen produkter.

Kategorier

Vi fant ingen produkter.

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet

Arts & Crafts

Arts and Crafts smykker er norskdesignede og har en ren skandinavisk stil blandet med de seneste trender. Arts & Crafts inngikk et designsamarbeid med modell, DJ og programleder Charlotte Thorstvedt i 2013. Thorstvedt har tegnet sin egen smykkekolleksjon for høsten 2013, som håndlages en i kombinasjon av ekte sølv og bronse. Kolleksjoen er rocka og edgy, samtidig delikat og feminin. Designet er tydelig 90-talls inspirert og består av fingertuppringer, øreklyper og tynne microdesign. En kul, ung og dristig kolleksjon! Smykkene Charlotte har tegnet, håndlages på Arts & Crafts sitt eget sølvatelier i Indonesia i et begrenset opplag.

Merket ble startet i 1984 etter at designerne bak merket møttes på slutten av 70-tallet og slo seg sammen. Smykkene fra A&C er høykvalitetssmykker som skiller seg ut fra mengden. De fører ulike kolleksjoner som fremhever din egen personlighet. Fra smykker inspirert av naturen til røffere smykker med geometriske former. A&C har også smykker i edlere metaller som sølv og bronse.

Merket er stadig i utvikling og de tilbyr smykker og accessoirer som armbånd, halskjeder, øredobber, brosjer, ringer og skjerf.

Birgit og Franz, designerne bak A&C begynte å lage smykker når de backpacket gjennom Asia. Etter å ha sett hvilke arbeidsvilkår enkelte arbeidere jobbet under på reisene sine har det vært viktig for A&C med etisk handel. A&C er også engasjert i ulike hjelpeorganisasjoner og har blant annet jobbet med WWF. Smykkene er ikke laget med materialer fra utdøende arter eller tre fra regnskogen.

A&C har kontorer i Lier hvor Birgit og Franz fortsatt er viktige brikker i designen. De er inspirert av naturen, ulike kulturer og tradisjoner i forskjellige land. Designteamet er nå utvidet og de ønsker å lage smykker til enhver personlighet og anledning. Finn utvalget her på miinto.no. 

Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

+80.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.