GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
0 NOK

Black Orchid (8)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

8 produkter funnet

Black Orchid

Black Orchid er spesialister innenfor jeans og bukser. Målet til Black Orchid er å skape luksuriøse jeans med perfekt passform. Flere internasjonale stjerner som Jessica Alba, Eva Longoria, Reese Witherspoon, Katherine Heigl og Fergie sverger til bukser fra Black Orchid. Designeren Julien Jarmine ønsker at kvinner skal føle seg elegante på en uanstrengt måte, samtidig som de er moteriktige.

Finn din yndlingsjeans hos Black Orchid, uansett om det er slim fit, bootcut, en rett modell, eller en bukse med trendy detaljer som slitte områder, skinndetaljer eller tie dye jeans. Julien Jarmone startet Black Orchid i 2008, og er kjent for sine innovative jeansdesign. Han lager jeans til damer i alle aldre som sitter som de skal. Jeansene har en eksklusiv følelse og luksuriøse designdetaljer. Her betaler man for kvalitet, design og passform. 

Black Orchid har en rekke trofaste kunder og vil hele tiden strebe etter å være ledende innenfor jeans. Her på miinto.no får du Black Orchid tilsendt fraktfritt hjem til deg innen få virkedager. 

Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

70.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.