Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

By Nord

By Nord byr på alt fra lekkert og mykt sengetøy til både voksne og barn med vakre motiv av de nordiske dyrene og naturen omkring oss. Merket produserer dessuten plaid og tepper i strikket eller ved ull og bomull man kan varme seg med en kjølig aften. Til baderommet finner du blant annet håndklær i den mykeste velur eller det tidløse og holdbare materialet lin. Og til kjøkkenet finner du blant annet kluter, håndklær, grytelapper, forkleder og kakebokser – alle med flotte motiv hentet fra naturen. Og her hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg fra dette danske kvalitetsmerket.

Respekt for naturen

By Nord ble stiftet av Hanne Berzant i 2008, og ideen ble født under en gå tur i det vakre Sør-Sverige. Hanne var inspirert av mangfoldigheten i den vakre nordiske naturen hvor det er rå og milde møtes. Det er dansk design på sitt aller beste, og By Nord gir deg muligheten for å ta med deg noe av den fascinerende og vakre naturen med inn i stua. Det er tidløst design i de aller beste kvaliteter, og selskapet har fokus på å være så bæredyktige som overhodet mulig. Det er naturen som er selve inspirasjonskilden, og det er utrolig viktig at hele produksjonsprosessen foregår med respekt for naturen.

Sengetøy

By Nord designer massevis av flott interiør og tilbehør kan være med til å fullende innredningen der hjemme. Vakkert sengetøy med dyreprint, et av sengeteppene deres i avdempede farger og puter med ensfargete putetrekk eller med trykk kan være med til å sette prikken over i-en. Hvis du gjerne vil ha et mer dempet og rolig uttrykk på soverommet ditt, så er sortimentet fra By Nord de seneste årene utvidet med en del design med mønstertrykk eller helt ensfargete sengesett.

Interiør og tepper

Til de kalde kveldene eller bare når du skal hygge litt ekstra, så har By Nord og så laget mange deilige tepper og plaid i både bomull til de som ikke liker at det klør, eller ull til de som elsker litt ekstra varme. Merket er også kjent for sine munnblåste lysestaker som etterhvert bruder mange hjem. Og det er ikke uten grunn. De er fantastisk vakre, tidløse og fargerike, og er den perfekte gaveideen til noen du virkelig er glad i. Det kommer hele tiden nye elementer som utvider sortimentet innenfor interiør, og seneste eksempel på dette er telysestakene BOND med de tilhørende BOR-vasene. Begge disse interiørelementene er gode eksempler på det tidløse og elegante designet By Nord nå etterhvert har blitt så kjent for. Og her på siden finner du et godt og bredt utvalg av fantastiske design fra By Nord, og vi er sikre på at du finner noe som er helt perfekt til deg, eller som gave.MER INSPIRASJON TIL HJEMMET:

Interiørartikler

Lamper

Morgenkåper

Vaser, blomsterpotter & pidestaller

Filter

2 resultater

  • 1

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

  • 1