SUMMER SALE - SPAR OPPTIL 60% | Fri frakt ved kjøp over 499,-

SPAR OPPTIL 60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Cecilie Copenhagen

Cecilie Copenhagen er et dansk merke som ble startet av 21-årig kvinne i 2011. I dag forhandles det eksklusive merket hos utvalgte forhandlere over hele verden, og du kan få tak i de lekre designene her på siden. Det hele startet med at hun kreerte sin egen genser fordi hun rett og slett ikke fant noe i garderobeskapet hun hadde lyst til å ta på seg. Og denne genseren var startskuddet på en suksessfull designforretning og samtidig utgangspunkt for senere design.

Designer av bohemske klær på grunn av kleskrise

Kvinnen bak Cecilie Copenhagen heter Cecilie Jørgensen. Mens hun fortsatt var studerende på designskolen, havnet hun i en forferdelig kleskrise bør hun skulle ut på byen. Løsningen ble at hun fant fram noen gamle skjerf og satte seg ved symaskinen og tryllet frem det som i dag er en av hennes bestselgende modeller. Det var altså hell i uhell at Cecilie Jørgensen nettopp denne kvelden hadde problemer med å finne det helt riktige antrekket i skapet, for det var dette som ble starten på det suksessfulle merket.

For ute på byen fikk hun massevis av komplimenter for denne hjemmesydde saken, hun kunne raskt merket at det var potensiale i prosjektet. Derfor valgte hun å sy flere gensere og topper, og den nye merket ble lynkjapt en stor suksess. Faktisk var suksess en så stor at det var vanskelig for unge Cecilie Jørgensen å følge med på det hele. Heldigvis klarte hun å holde tunga rett i munnen, og det er det mange som er glad for den dag i dag når de tar på seg hennes flotte design.

Dameklær med utgangspunkt i et palestinaskjerf

Den genseren som Cecilie Jørgensen kreerte i 2011 var skapt av mønstrete palestinaskjerf, og dette designe går igjen i mange av de senere designene hennes. Du finner de forskjellige designene i det samme og velkjente mønsteret, men i et hav av forskjellige farger. På den måten kan du finne den sjansen som passer perfekt til akkurat deg. Dessuten kommer de forskjellige designene hennes også med for eksempel forskjellige utskjæringer i halsen, slik at du også her har muligheten for å finne den helt riktige modellen. Palestinaskjerfet har skapt grunnlaget for mange forskjellige design, og skjerfet har nå blitt synonymt med Cecilie Copenhagen.

Kjole, bukser, jakke og mye mer

Men det er ikke kun palestinaskjerfet som har sneket seg inn hos Cecilie Copenhagen. I kolleksjonen deres er det mange spennende og annerledes mønstre som kombineres med enkle og tidløse snitt. På den måten går det hele opp i en høyere enhet. Det er altså fokus på de enkle silhuettene, i tillegg til god komfort. Du finner derfor dameklær som og det er lekkert og se på, og som er lekkert og ha på. Det er bohemske klær i høy kvalitet, og i utvalget kan du blant annet finne en fantastisk kjole, jakke og bukser i tillegg til de tidligere omtalte genserne og mye mer. Uansett hva du mangler for å fullende uttrykket ditt og holde eventuelle kleskriser på avstand, kan du altså finne det i sortimentet hos Cecilie Copenhagen her på siden.MER INSPIRASJON TIL DAME:

Bluser

Kjoler

Sandaler

Solbriller

Sommerkjoler

Filter

5 resultater

  • 1
  • 1