Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Cedrico

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CEDRICO

Cedrico, et norsk varemerke Marius S. Johannessen grunnla i 2011. Cedrico fokuserer hovedsakelig på produksjon av jakker i høy kvalitet, fint design og som har god komfort og funksjonalitet. Folket i nord har siden vikingtiden latt seg inspirere av omgivelsene og naturen for bedre å hanskes med det barske nordiske klimaet. Disse prinsippene er fullt ut gjeldende den dag i dag. Når kuldegradene kommer, kan vi fortsatt holde varmen uten at det skal gå på bekostning av stil. Uansett om du velger by eller fjell, så er jakkene fra Cedrico designet for å møte alt fra urbane bymiljøer til kalde fjellområder. Designtemaet består av dedikerte designere med flere års erfaring, som stadig lar seg inspirere av det skandinaviske folket og deres natur, og jobber sammen for å skape nye innovative metoder å produsere Cedrico-produkter på et høyt kvalitetsnivå.


En ny retning – fra et nordisk perspektiv


Det norske klesmerket Cedrico har gjennom snart ti år designet og produsert vinterjakker av høyeste kvalitet til både kvinner og menn. Merket dyrker sine norske røtter og utstråler skandinavisk dyktighet i sin designstil, samt nordisk håndverk som er anerkjent gjennom flere generasjoner. Det norske merket er kjent for å kombinere kunnskap om Norden med sin lidenskap for eksklusive utendørsklær. Alle designene fra Cedrico er basert på naturlige materialer med rene og klassiske snitt, i tillegg til en organisk fargepalett som komplementeres med dagens trender og detaljer. Her hos Miinto vil du finne både lange og korte dunjakker og parkaser med dunpolstring av høy kvalitet, bestående av 90 prosent gåsedun og 10 prosent fjær fra andre fjærkre. Fargepaletten Cerdico har valgt seg ut, består av farger som klassisk sort, både i en matt og skinnende utgave, militærgrønn, brun, kremhvitt, dyp rød, isblå, mørk grønn, marineblå og hvitt. De fleste jakkene er utstyrt med en avtakbar hette, som igjen er utstyrt med en flott og fyldig pelskrave, som vil være med på å holde deg god og varm. Denne er også avtakbar. Alle disse mulighetene er med på å gi deg en ytterjakke som du kan style opp og ned selv, avhengig av hvordan du ønsker at den skal se ut på dagen. Alle jakkene er også vannavstøtende, som er utrolig praktisk i et klima hvor det ofte kan regne og være kaldt samtidig eller at det bare kommer en uventet regnskur.

Hvis du trenger en ny vinterjakke, så er Cedrico et varmt og moteriktig valg, da de har et prinsipp om at varme og isolerende yttertøy ikke trenger å være kjedelig og umoderne. Det er mange av oss som syns det kan være problematisk å finne en varm og funksjonell jakke man kan beholde og uttrykke sin personlige stil med. Det er generelt et problem som moteverden har neglisjert lenge, og som har vært frustrerende for oss som er avhengige av varme klær her oppe i nord. Derfor har Cedrico designet sitt produktsortiment for enhver anledning – uansett hvor du er i verden og til hvilken anledning du skal bruke den. For deg som liker å eksperimentere mer på motefronten, vil flere av Cedricos jakker i det mer skinnende materialet være et alternativ. Både deres sorte og røde parkas er laget i et blankere materiale, som er med på å gi jakkene et mer unikt, eksklusivt og moteriktig uttrykk. Perfekt for deg som hovedsakelig vandrer rundt i urbane miljø og ikke er så glad i det mer sportslige utseendet. Hvis du liker det tradisjonelle utseendet, så finnes det flere alternativ å velge mellom. Felles for alle jakkene er en flatterende passform og et nydelig, klassisk design. Så hvis du trenger en varm og behagelig vinterjakke for høst- og vintersesongen, kan vi anbefale Cedrico på det sterkeste.


Ta godt vare på Cedrico-jakken din


Når du først har valgt å investere litt penger i en dunjakke eller dunvest fra Cedrico, er det viktig at du gjør noen små tiltak for at plagget skal holde seg fint år etter år. Både stoff, pels og skinn krever at det blir behandlet på en spesiell måte, men frykt ikke, dette er små, enkle tiltak du raskt kan gjøre med minst mulig strev og tidsbruk. I periodene hvor det er for varmt å bruke jakken, så anbefaler Cedrico at du oppbevarer plagget ditt i et mørkt og tørt sted, hvor sollys ikke slipper inn. Dette er for å hindre at fargen falmer på grunn av soleksponeringen. For i enda større grad å ta vare på jakkens farge, så anbefales det at du oppbevarer den i en plastpose. Noen ganger kan pelsen se litt annerledes ut etter lagring, men dette vil gå seg til etter en stund. Siden alle jakkene fra Cedrico er vannavstøtende, så behøver du ikke å beskytte den mot vanneksponering på noen annen måte. Behandler du jakken din godt, vil den være din trofaste følgesvenn i mange år.


Unn deg en varm og moteriktig vinterjakke fra Cedrico


Her hos Miinto har vi samlet et stort utvalg av lekre vinterjakker fra Cedrico. Du har muligheten til å velge mellom et vell av produkter i mange farger, størrelser og design, så det er garantert noe for enhver smak, anledning og behov. Vi sørger for å holde utvalget oppdatert, slik at du alltid kan følge med på de nyeste trendene i bransjen. Hvis du på forhånd vet størrelsen, fargen eller designet på varen du leter etter, kan du bruke filtrene til venstre for å søke for å finne varen du leter etter. Når du har funnet det du leter etter, kan du se frem til å få produktet innenfor få dager. Så det er ingen unnskyldning for ikke å beholde stilen mens du holder deg varm gjennom vinteren. Ta en nærmere titt på utvalget og finn din favoritt. Bestiller du nå, så får du klærne hjem til deg innen få virkedager. For å sørge for å gi deg den beste kundeopplevelsen, tilbyr vi gratis frakt hvis du handler for over 499 kr. Skulle du angre på kjøpene dine, eller har bruk for en annen størrelse, da kan du også returnere varene dine innenfor 14 dager og få pengene tilbake.

Fjern alle filter

Cedrico

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.