Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Comfyballs (0)

Dette er muligvis verdens mest behagelige underbukser. Her får du boxershorts med patentert teknologi og fantastisk passform, som har tatt verden med storm. Oppgrader til Comfyballs og kast de gamle trusene dine!

Den patenterte teknologien PackageFront holder utstyret ditt på plass, samtidig som det blir løftet vekk fra innsiden av lårene. Dette er med til å unngå unødvendig oppvarming av testiklene, og gir deg i tillegg en utrolig behagelig opplevelse. Etter å ha prøvd et par boxershorts fra Comfyballs, så skjønner du fort hvorfor det er så mange som elsker underbuksene fra dette merket.

Hold utstyret på plass

Det er ikke bare selve komforten som blir bedre av å ha avkjølte baller. At testiklene hele tiden har en god og avkjølt temperatur er også med til å utøve en positiv virkning på fruktbarheten, og kan øke produksjonen av aktive sædceller. Når utstyret mellom benene løftes vekk fra den normale posisjonen, reduseres risikoen for ukomfortable posisjoner for utstyret. Dermed slipper du hele tiden å justere utstyret flere ganger i løpet av dagen – og det er noe de fleste vil si er en fordel. For det første ser det ikke så godt ut hvis man hele tiden skal flytte rundt på utstyret, og for det andre så er det en deilig følelse å merke at alt sitter som det skal.

Behagelig dagen lang

Det er ingen som syns det er behagelig med svette i skrittet. Derfor har de utrolig strenge krav til hvordan boxerne sys, og hvilke materialer som blir brukt. Det er kun materialer av aller høyeste kvalitet som blir brukt, og det aller viktigste er at de puster og ventilerer godt. Alle boxershortsene er laget av et supermykt stoff som er Oeko-Tex-sertifisert. Dette garanterer optimal komfort, og ikke minst god ventilasjon. Comfyballs hjelper deg med å ha en behagelig dag, uansett hvor aktiv du er. PackageFront er dessuten laget av et utrolig elastisk materiale, og du kan være helt sikker på at boxershortsene passer perfekt til alle menn, uansett størrelse.

Perfekt passform

Hver eneste boxer fra Comfyballs er laget slik at de har en perfekt passform. Modellene er dessuten høyere bak enn foran, og den perfekte passformen oppnås ved en innovativ bruk av elastisk syning som er med til å løfte brukeropplevelsen til et helt nytt nivå. Det norske merket har jobbet lenge for å utvikle det perfekte produktet, og har kommet langt på vei mot det endelige målet – hvis de ikke allerede er der. Alle boxerne er sydd med flatlock sømmer. Det gjør at boxershortsene er utrolig komfortable på innsiden, i tillegg til at de er flotte å se på.SJEKK OGSÅ UT:

Badeshorts

Boxere

Hettegensere til herre

Filter Fjern alle

KJØNN

Vi fant ingen produkter.

Kategorier

Vi fant ingen produkter.

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.