Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Deborah Lippmann (2)

Hvis man bruker neglelakk, så har man garantert hørt om Deborah Lippmann. Hun er en av de aller mest kjente manikyrister som finnes, og er den kjendisene og motebladene henter inn når neglene skal være perfekte. Her hos Miinto har vi tatt steget for å bringe videre denne delen av de kjentes verden, og nå er det lett for deg å finne din perfekte neglelakk fra denne amerikanske legenden.

Alle de mest berømte motebladene og største motehusene fra Vogue, InStyle, W, Vanity Fair og Elle til Donna Karan, Rodarte, Narciso Rodriguez, Marchesa og Versace benytter seg av Deborah Lippmann. Etter mange år i bransjen, er produktene hennes nå like ettertraktede som talentet hennes, – og det skjønner vi godt, for når man først har prøvd neglelakk fra dette merket, så blekner alle andre i sammenligning.

Fra jazz til negler

Deborahs første kjærlighet var musikk, hvor hun hadde en drøm om å bli jazzsangerinne. Da hun var yngre fant man henne ofte på en liten scene i små og røykfylte klubber om kvelden, mens hun hadde forskjellige jobber om dagen. Hun fant ut at det ikke var meningen hun skulle bli profesjonell jazzsangerinne, og kom etterhvert inn på kosmetikkskolen. Her var det hun endelig oppdaget sitt skjulte talent, og ikke minst hennes store kjærlighet nummer to, negler!

Etter å ha jobbet tett med noen av de aller mest berømte kjendisene, redaktørene, motedesignerne og modellene, fant Deborah Lippmann fort ut at det var et stort marked for neglelakk i mange forskjellige farger, og det var på dette tidspunktet hun tok skrittet videre og utviklet sitt eget utvalg av neglelakk i høy kvalitet. Gitt hennes unike ståsted, skulle det vise seg å være det helt riktige å gjøre, og i dag kan man se de prisvinnende produktene bli brukt av alle de mest berømte og største motebladene, på catwalkene og av de vakreste kvinnene på de røde løperne rundt omkring i hele verden.

Deborah Lippmann til alle kvinner som elsker neglelakk

Men man behøver ikke å være skuespiller, modell eller kjendis for å bruke neglelakk fra Deborah Lippmann. De aller fleste kvinner og jenter kan rett og slett ikke få nok av neglelakk, og for mange er det en del av den obligatoriske og daglige sminkerutinen. Det er dessuten en perfekt måte å optimere antrekket sitt på – man kan jo hele tiden skifte farge på neglene etter anledning, humør og årstid. Flotte negler er mye mer enn bare farger på neglene. Med flotte negler bruker vi hendene mer i kroppsspråket vårt, noe som er med på å gi oss mer selvtillit.

Det kan ta litt tid å perfeksjonere påføringen av neglelakken, men når man først mestrer kunsten, så finnes det uendelig mange muligheter. Neglelakk fra Deborah Lippmann gir deg alle disse mulighetene. Det store fargeutvalget gjør at det garantert er en neglelakk som passer til deg, og til enhver anledning. Du kommer også til å merke hvor god kvalitet det er på produktene fra dette merket, i forhold til så mange andre merker. Her er det nemlig snakk om neglelakk utviklet av en av verdens mest talentfulle og største eksperter på området. Hvis du, som så mange andre, elsker neglelakk, så bør du unne deg neglelakk fra Deborah Lippmann.ANDRE HAR OGSÅ SETT PÅ:

Hudpleie

Morgenkåper

Neglelakk og neglepleie

Toalettmapper og sminkepunger

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

2 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.