Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Djeco

Djeco (7)

Djeco et merke de aller fleste etterhvert kjenner, i hvert fall hvis man har små barn. Merket nyter stor respekt og anerkjennelse i hele verden, noe som er fullt fortjent. De lager alt fra leketøy som legetøyskjøkken og tryllesett, i tillegg til tilbehør som veske og nattlampe til barn. Merket har eksistert siden 1954, og det franske firmaet fortsetter å lage fantastisk leketøy og barneinteriør år etter år.

Solide leker

Djeco samarbeider med en lang rekke av dyktige illustratører for å hele tiden skape nye, fantasifulle spennende produkter. Resultatet er flere produktlinjer målrettet til forskjellige aldersgrupper. Derfor finner du alltid et morsomt og spennende utvalg av produkter fra dette franske firmaet. De minste barna finnes det for eksempel et stort utvalg av utviklende leketøy i tre, som musikkinstrumenter, puslespill, bankebrett og mye annet. Det sjarmerende leketøyet er laget med flotte farger og gode materialer som kan gå i arv fra barn til barn. Til de litt større barna finner man for eksempel sjørøverskip, drager, borger, prinsesseslott, smykker og superhelter.

Nattlampe til barn

Djeco lager ikke bare leketøy, men har etterhvert utviklet en stor interiørlinje. Her finner du blant annet et unikt utvalg av flotte veggklistremerker og pop-up-dyr til veggen. Du finner også trebokstaver som ser flott ut i vinduskarmen, luftige uroer til babyer og som pynt på det større barnerommet flere forskjellige lamper. Velg for eksempel en morsom og flott nattlampe til barn eller en større modell du kan henge i taket slik at hele rommet blir opplyst. Og vi må ikke glemme de flotte snøkulene som finnes i mange forskjellige flotte design. Du kan også finne en flott snøkule lampe som gir et magisk lys når mørket faller på.

Fokus på kreativt leketøy

Det er selvfølgelig viktig å la barna utfolde sine kreative evner, slik at de får utviklet kapasiteten i venstre hjernehalvdel. Dette er med til å skape grunnlag for videre læring, og noe barna vil dra nytte av senere i livet. Djeco lager veldig mye kreativt leketøy som kan underholde barn i timevis. Du finner blant annet morsomme og kreative tegnebøker, puslespill, bygg-selv-vindmøller Mange andre utfordrende og kreative leker. Det er bare å slippe fantasien løs og la kreativiteten blomstre med et av de mange kreative leketøysproduktene fra dette anerkjente franske merket. De lekre produktene kommer til fornuftige priser, og det blir aldri gått på kompromiss med noen ting som helst. I et flott samspill mellom flotte farger og vanvittig høy kvalitet klarer disse produktene å gi smil og latter til både barn og voksne.

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

7 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.