EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Ea D

Ea D (5)

Hva er vel et hjem uten fine, personlige ornamenter og dekorative nips? Små gjenstander som pynter opp i hjemmet er med til å gjøre hjemmet mer personlig. Det er i prinsippet ikke mye som skal til, men noen ganger kan det selvfølgelig være vanskelig å holde seg tilbake. EA D lager flotte dekorative elementer som passer perfekt inn i de fleste hjem, som for eksempel en hyggelig drømmefanger på barnerommet, eller en lysende nisse på peishylla i jula.

De fleste av oss vet utmerket godt hva en drømmefanger er, og hvordan de pleier å se ut. For selv om det finnes uendelig mange variasjoner, så kan de lett kjennes igjen. Hos EA D kan du kjøpe drømmefangere i flere forskjellige størrelser og farger, slik at du garantert kan finne en som passer inn på barnerommet eller over din egen seng. Man skal huske på at drømmefangere ikke bare er en pyntegjenstand til barnerommet, men også et dekorativt element på soverommet hos de voksne også. Du lurer kanskje på hva en drømmefanger egentlig er?

Stopp de onde drømmene

Historien om drømmefangeren stammer opprinnelig fra Øst-Amerika. Her vet indianerne nemlig at drømmer har magiske egenskaper. Nettene er fylt av både gode og dårlige drømmer, og det sies at hvis du henger en drømmefanger over sengen eller i hjemmet ditt, da filtrerer drømmefangerens nett alle nattens drømmer. Drømmefangeren lar bare de gode drømmene fly gjennom hullet i midten, og de glir forsiktig ned de myke fjærene og helt ned til drømmeren nedenfor. De dårlige drømmene, som ikke kan veien, vikles inn i nettet og oppløses når solen står opp.

Tradisjonelt indiansk håndarbeid

Drømmefangeren er vanligvis laget av en ring med pilekvister som man har flettet et nett på, og som igjen er dekorert med personlige eller hellige gjenstander. For noen har drømmefangeren blitt et symbol på indiansk kultur. Drømmefangere får navnet sitt fra Ojibwe-ordet ""asabikeshiin"" som betyr ""edderkopp"", selv om de også er kjent under navnet ""bawaajige nagwagan"" eller ""drømmefangere."" Ifølge sjamanene er de fylt med kraft, og ringen i midten representerer selve livssyklusen. Nettet representerer på sin side drømmene vi vever mens vi sover, sjelen og den energien som er skapes av daglig aktivitet.

Legenden forteller at det var en edderkoppkvinne som het Asibikaashi som tok seg av de andre menneskene på jorden. Hun holdt øye med alle i hele verden, og mens hun sto bøyd over vugger og senger, vevde hun et tynt, delikat og sterkt nett som kunne samle alt det onde i trådene og få det til å forsvinne ved soloppgang. Da hennes folk fordelte seg over hele Nord-Amerika, ble det veldig vanskelig å ta vare på alle barna, så mødrene og bestemødrene måtte veve sine egne magiske nett som kunne fange onde drømmer og mareritt for å beskytte barna sine.

Finn en drømmefanger her hos Miinto

Det er en flott historie, og drømmefangerne fra EA D passer perfekt på alle soverom, slik at de kan fange de onde drømmene. Hvis det ikke er noen onde drømmer i omløp, så kan man bare slappe av og kose seg med hvor flotte de er. Unn deg selv gode drømmer, og finn en lekker drømmefanger fra EA D i dag!MER INSPIRASJON TIL HJEMMET:

Interiørartikler

Lamper

Morgenkåper

Puter & putetrekk

Vaser, blomsterpotter & pidestaller

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

5 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.