Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ÉTUDES

Historien om Études

Études er et merke entregnet til å kombinere high fashion og streetwear på en unik og uventet måte. Merket har blitt et uunnværlig innslag på motescenen siden oppstarten sin, med sin bolde stil og kreativ bruk av farger, trykk og snitt.

Oppdag Études

Études er kjent for sitt engasjement til håndverket motedesign, med å kreere plagg som skjærer gjennom støyen av masseproduserte kleskolleksjoner og gjenspeiler en autentisk estetikk. Brandet prøver å fremstille en fornyet forståelse av motedesign ved å blande tradisjonelle og nyskapende elementer i sine kolleksjoner. Etudes stolthet over kvalitetsmaterialer og deres detaljerte håndverk er tydelig i hvert plagg.

Brandets særtrekk

En av Études mest særegne trekk er deres vilje til å eksperimentere. Fra grafiske T-skjorter til skreddersydde bukser, Études fanger opp en urban, avant-garde atmosfære med sine kreative silhuetter og dristige fargepaletter. Études har en unik og uventet tilnærming til design, noe som gjør deres kolleksjoner spennende og uforutsigbare.

Brandets innflytelse på moteverdenen

Études har påvirket moteverdenen ved å skape en bro mellom high fashion og streetwear, to sfærer som tradisjonelt har vært atskilt. Deres dristige og innovative design har inspirert mange andre merker, og har hjulpet til å forme den nåværende trenden mot mer avantgarde og ukonvensjonelle stiler.

Kjøp Études på Miinto

Miinto er stolt over å tilby et utvalgt av Études plagg. Fra grafisk inspirerte t-skjorter til skreddersydde jeans, på Miinto kan du finne en rekke produkter fra Études. Med Miinto kan du nærmere utforske deres unike estetikk og ta del i deres engasjerende tilnærming til mote. Études er et merke som utfordrer konvensjonelle motenormer og pusher grensene for design. Études deres evne til å blande high fashion med streetwear, gir en vibrerende og fascinerende stil til dem som er modige nok til å kle seg utenfor boksen. Det er merker som Études som fortsetter å pushe moteindustrien fremover, og gjennom Miinto kan du bli en del av dette moteeventyret.

Fjern alle filter

Études

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.