EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

#Fiber (16)

#Fiber er et norsk interiørfirma som med sin kombinasjon av robust og naturlig materialkvalitet og spennende design fremhever det tidløse og det beste innenfor skandinavisk design. Fargepaletten er aldri den samme, men endres etter sesong og i forhold til hvilke farger som gjør seg gjeldende i det aktuelle motebildet. Her hos oss i Miinto finner du et stort og bredt utvalg av flotte interiørartikler som pynteputer og pledd i den aller høyeste kvaliteten.

#Fiber fremstår som et annerledes designfirma, og utvikler designene ved hjelp av en kombinasjon av tekstilkunnskap og godt håndarbeid. Alle produktene blir designet i Norge, men produsert ved mindre familiedrevne systuer i India. Man kunne forvente at dette innebar en fremmedgjøring av hele produksjonsprosessen, men designerne fra det norske firmaet arbeider tett sammen med håndverkerne, slik at produksjonen foregår i et nært samspill mellom de ulike partene i produksjonen.

Få en personlig innredning

Essensen i en personlig innredning er kontraster. De fleste av oss kjenner tendensen med at vi tilpasser alt i farger, materialer og stiler. Det kan også lett gi en fin effekt, men i den personlige innredningen er det perfekt hvis ikke alt passer sammen. Det bør være plass til ro og tilstedeværelse, og det er mange måter du kan skape kontraster på. Du kan gjøre dette ved å blande forskjellige farger og materialer, som for eksempel fargerik og hvit, nytt og gammelt, tre og metall, kantete og kurvet. Kontraster skaper dynamikk, uansett om du foretrekker en eksotisk eller rå stil. Det kan for eksempel være spisestoler i plast eller stål, som begge kan stå i kontrast til et spisebord i tre.

Understrek stilen med personlige ting

En personlig innredning har fokus på detaljene, og det skal også være plass til de skeive detaljene. Det er tross alt disse som i siste ende gir interiøret det personlige preget. Detaljer kan være arvestykker, suvenirer eller annet nips du setter pris på, og som du kan gi en sentral plassering. Kunsten er at du må unngå at boligen blir et museum for ting du har samlet gjennom livet.

Innred med favorittfargene

Du kan legge vekt på den personlige innredningen ved å dekorere med favorittfargene dine. Gi sofaen din et nytt liv med en pyntepute eller to i favorittfargene dine, og suppler gjerne med et pledd eller annet dekorativt tilbehør som har et snev av de samme fargene. Når du bruker en gjennomgående farge i innredningen kommer den til å fremstå mer personlig og gjennomtenkt i stedet for rotete og forvirrende.

Bli kvitt feilkjøpene

De fleste av oss kan nok nikke gjenkjennende til at vi har kjøpt en ting eller to som vi angrer på. Det er ikke nødvendigvis en negativ ting, for noen ganger må det være plass til fornyelse. Her er det opplagt at du rydder litt opp i feilkjøpene dine.

En god start på opprydningen kan være at du tar en «Post It»-blokk og legger klistremerker på varene du enten angrer på at du kjøpte, eller som du ikke føler passer til den personlige innredningen. Etterpå går du rundt og ser hvilke ting du har satt en lapp på, og sett så de tingene du kan unnvære til salg. Det kan hende at noen av feilkjøpene dine gir deg både penger og plass til å skaffe deg noen nye ting som passer bedre til din personlige innredning.MER INTERIØR TIL HJEMMET:

Interiørartikler

Lamper

Morgenkåper

Puter & putetrekk

Vaser, blomsterpotter & pidestaller

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

16 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.