Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Ganni

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

GANNI

Kjenner du følelsen av å stå opp om morgenen og ikke vite hva du skal ha på deg? Eller hva med de morgningene du står opp og er for trøtt til å orke å sette sammen et kreativt og fresht antrekk? Dette er nok luksusproblemer de aller fleste av oss kan kjenne seg igjen i. For noen ganger føler man bare at man mangler noe av de mest sentrale nøkkelplaggene i garderoben, de som man helt enkelt bare kan slenge på seg og fortsatt føle at man ser fin og moteriktig ut. Med klær fra Ganni trenger ikke dette å være et problem. Du vil med klær fra dette fantastiske skandinaviske merket alltid føle at du har noe å ha på deg. Og du vil alltid føle at du har akkurat de plaggene som skal til for at du skal gå ut å møte verden med en selvtillit og energi som bare en Ganni-jente kan.

Det verdenskjente designmerket Ganni ble grunnlagt i Danmark allerede i 2000. Det startet som en liten dansk bedrift som måtte kjempe seg oppover i moteindustrien for å fortjene den respekten de fortjente. Men i dag kan man trygt si at de har vokst til å bli et av Skandinavias største, mest kjente og elskede motehus som moteikoner over hele verden har lagt sin elsk på. Det er ikke sjelden du kan se deres lekne kreasjoner på den røde løperen eller på kjendiser og influencere i nyhetsmedier og sosiale medier. I tillegg har de etablert sin egen kjente og berømte emneknagg #gannigirls som i dag har skapt en hel armé av mange titalls tusen tagger på instagram.

Ganni er merket som gang på gang og kolleksjon etter kolleksjon står for sesongens plagg som alle moteinteresserte kvinner bare må ha. De designer it-plagg som hele moteverden sikler etter, og som står på ønskelisten til kvinner over hele Skandinavia. Blant deres mest populære og kjente plaggene finner du deres mix-og-match-print som har blitt selve dna-et til dette merket.

I dag kan du finne de sofistikerte og lekne kolleksjonene til Ganni i over 400 av verdens fineste butikker, og i tillegg har de 21 egne konseptbutikker her i Skandinavia.


Den typiske Ganni-jenta


Det tok faktisk noen år før det virkelig tok av for Ganni, og de skulle jobbe seg sakte men sikkert oppover i moteverdenen den første tiden av merkets levetid. I 2008 hadde de en stor relansering av merket, og det var etter denne relanseringen at merket virkelig fant sin plass i moteverdenen. Og det var her de identifiserte den typiske Ganni-jenta som i dag står for stilen og identiteten til merkenavnet.

Ditte Reffstrup, som er designer og kreativ leder for merket, har latt seg inspirere av den enkle og uanstrengte stilen til jenter i København. De går ikke etter de nyeste catwalk-trendene og bryr seg ikke om grenser og regler. De velger heller å kle seg i komfortable, kule og avslappede klær som de kan sykle rundt i byen med hele dagen – og senere bruke det samme antrekket til å danse i på byen om kvelden.

Hos Ganni kan du finne antrekk til enhver anledning. Deres stil passer nemlig like godt på kontoret og skolen som den gjør til helgens store fest. Du finner kjoler, bukser, bluser, skjorter, skjørt og gensere som får deg til å føle deg stilsikker og frisk hver eneste dag og i hver eneste situasjon. For eksempel kan du alltid både pynte opp eller ned en av de kjente kjolene i feminine og stilsikre mønstre. Kombiner gjerne med et par høyhælte sko til festen, eller sleng over en deilig strikkegenser for en mer hverdagslig stil.


Ganni fra innerst til ytterst


Ganni, som i utgangspunktet begynte som et rent T-skjorte-merke, designer i dag dameklær fra innerst til ytterst. Sexy og ladylike undertøy i yndige blonder, lekre denimkolleksjoner, flotte omslagskjoler i ulike lengder, farger og mønsterblandinger, samt tykke strikkegensere. I tillegg finner du alltid sesongens største trender av yttertøy i deres kolleksjoner. Vår- og sommerkolleksjonene byr på både skinnjakker og denim, mens høst- og vinterkolleksjonene inkluderer feminine og enkle kåper som enhver jente føler seg vel i.


Stilsikre Ganni-sko til garderoben


Den Skandinaviske stilen har fokus på en leken og uanstrengt tilnærming til klær. Med Ganni-sko får du fremhevet antrekket ditt ved å signalisere en tilbakelent estetikk på en stilig måte. Sko fra Ganni må du bare ha hvis du leter etter noe tidløst for å komme deg gjennom hver sesong. Ankelstøvlene deres er perfekte for kvinnen som ønsker å være stilig, men likevel praktisk, og vil fungere perfekt med både jeans eller en blomsterkjole fra Ganni-kolleksjonen. I sko-kolleksjonen fra Ganni finner du også lekre høyhælte støver og sko som passer utmerket til å piffe opp kontorantrekket ditt, eller hvis du bare trenger et par elegante sko til en kveld ute.

Trenger du et stilsikkert par sko som fungerer til mange anledninger, kan du gå for et par chunky loafers fra Ganni. Kombiner dem med ditt egne favoritt-antrekk eller la deg inspirere til et helantrekk i form av en lekker T-skjorte med trykk, en elegant bluse eller genser og et par bukser fra kolleksjonen her på siden. Utvalget av Ganni-sko er intet mindre til den stilsikre herre, og du vil derfor finne kule boots som vil fungerer godt sammen med et maskulint antrekk. Bla gjennom Miintos utvalg og finn det rette paret.


Fremhev stilen med yndig tilbehør til kvinner og menn


Tilbehør fra Ganni er virkelig prikken over i-en når du trenger å friske opp enhver look. For eksempel vil en kul Beanie-lue for herrer passe godt sammen med ditt favorittantrekk og gi det, det lille tilbakelente ekstra. For kvinner vil en lekker skinnveske i en nøytral eller dristig farge, kombinert med favorittkjolen, virkelig sprite opp antrekket. Kult, elegant og iøynefallende tilbehør fra Ganni er en perfekt tilføyelse til et hvilket som helst antrekk for å gi det liv. Ganni-tilbehør kan enkelt kombineres for å passe til enhver anledning. Oppgrader en stilren jeans, en klassisk skjorte, en dress eller en kjole med et lekkert belte eller en bag, og gi det hele en moteriktig vri. La deg forelske i alle nydelige kreasjoner fra Miintos samling av Ganni her på siden, og sikre deg tilbehør vil redde deg fra kjedelige antrekk.


Brukes av kjendiser verden over


Blomstertrykk, livlige farger, morsomme design og kule kraftige boots – trendene til Ganni er ikke til å komme utenom i moteverdenen. Derfor har Ganni gjort seg gjeldende som motemerke for kjendiser verden over. Ganni har vært å se på store kjendiser slik som blant annet Gigi Hadid og Beyoncè. Det skandinaviske utrykket rommer mange stiler, og Gannis rike kolleksjon av spennende klær, tilbehør og sko henvender seg derfor til kvinner verden over.

Gannis fremtreden på «Fashion-week» har bragt fram en internasjonal interesse for dette feminine merket, og har fanget et bredt publikum med sine fargerike og lekne klesstykker til en god pris. Med Miintos brede utvalg fra Ganni, har du også muligheten til å kle deg i et av kjendisenes lekre favorittmerker og bli en attraktiv trendsetter du også.


Oppdater garderoben med de seneste trendene


Enhver garderobe trenger noen nye, stilfulle innslag fra tid til annen. Er du blant kvinnene som elsker å holde seg oppdatert på motefronten, eller elsker du kanskje bare dristige farger, nye trender og lekne design? Da er Ganni merket for deg! Ganni gir deg plagg som handler om å ha det gøy med stilen, hvor du kan leke med forskjellige plagg og kombinere stilfulle antrekk som vil gi blikkfang. Kle deg i frihet og selvtillit – og uttrykk deg akkurat på den måten du vil. Det å være en Ganni-kvinne betyr å elske å uttrykke seg gjennom stilen og ikke være redd for å stråle i mengden. Med et stilsikkert skandinavisk design vil du alltid være på moten, uansett hvilken anledning du har kledd deg til. Så finn deg noe fra våre virtuelle hyller – finn deg noen supre Ganni-favoritter.


Klassiske og tidløse plagg til garderoben


Selvsikkerhet og selvuttrykk er hjørnesteinene i Gannis kolleksjoner. Dette stilfulle merket produserer virkelig klassiske garderobeelementer gjennom en moderne linse, eksperimenterer med farger og detaljer, og bruker morsomme strikketeknikker og materialer for å lage klær som ser flotte ut, føles luksuriøse ut på, og samtidig er helt unike i designet. Med Miintos brede utvalg av Ganni gensere, kjoler, tilbehør, sko, vesker og mye annet lekkert vil du alltid ha moteriktige og lekre elementer som passer til det meste i garderoben.


Skandinavisk stil på sitt beste


Ganni kommer fra København – et av Skandinavias største motemekkaer, og har som formål å skape selvsikre hverdagsklær for den travle og moteinteresserte unge mann eller dame. Ganni er Skandinavisk stil på sitt fremste, hvor det stilrene og simplistiske flettes sammen med uventede detaljer, nydelige snitt, farger og personlighet. Den uanstrengte tilnærmingen til design gjenspeiler den tilbakelente, men allsidige og dynamiske Københavnske stemningen - en by som unngår trender, og i stedet velger å feire individuell stil.

T-skjorter med trykk, uanstrengte omslagskjoler, joggebukser, kule gensere og must-have iøynefallende tilbehør er bare noen av elementene som fyller en Ganni-dames- eller herres garderobe. Omfavn det kule danske merkets yndige estetikk, og legg til en ettertraktet samling av klær, vesker og sko til garderoben din.


Ganni – et bærekraftig motemerke


Vårt elskede skandinaviske motehus, Ganni, er ikke bare kjent for sine lekre kleskolleksjoner, moderne sko og yndige tilbehør. I tillegg til deres morsomme, dristige og romantiske design, er Ganni svært opptatt av en bærekraftig produksjon. I en vakker harmoni med blomstertrykk, dyreprint, feminine og drømmende kolleksjoner med inspirasjon fra København, finner du også bærekraft hos Ganni.

Med det økte fokuset på motemerker som prioriterer bærekraft i moteindustrien, er også Ganni opptatt av å skape bærekraftige plagg som kan brukes sesong etter sesong. Dette motemerket tar derfor et stort ansvar når det kommer til hvilken miljøeffekt deres produksjon har på miljøet, og derfor har de tatt grep for å fremme en bærekraftig og etisk ansvarlig moteproduksjon. Når du handler klær fra Gannis kolleksjon, da kan du være sikker på at det er brukt miljøvennlige materialer i produksjonen, og hele produksjonsprosessen er gjennomført etter etisk ansvarlige standarder.


Shop Ganni hos Miinto


Her på denne siden har vi samlet hele det store utvalget av klær fra Ganni som vi kan by på. Mange av butikkene i vårt store nettverk er nettopp forhandlere av dette merket, og det er derfor vi stolt kan tilby deg alt du tenger til garderoben din. Skjem deg bort og tilfør garderoben din kvalitetsdesign med nordisk opphav og et tradisjonelt, minimalistisk uttrykk. Unn deg klær, sko og tilbehør fra Gannis unike og livlige kolleksjon, med spennende farger og trykk. Vær med på å fremheve den Skandinaviske stilen og til å synliggjøre den verden over. La deg inspirere av vårt store utvalg av Ganni-klær og kjøp dine favoritter på nett med rask levering!

Fjern alle filter

Ganni

Side 1 Av 11

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.