Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

GREEN GEORGE

Green George er en fremstillende kraft innen moteverdenen, kjent for sin sofistikerte tilnærming til sko og accessories design, som utstråler kvalitet, komfort og autentisitet.

Green George: Et dikt i skoets historie


Fra starten har Green George fokusert på å fortelle historier gjennom sine sko. Hver kolleksjon er inspirert av forskjellige aspekter av reiser, oppdagelser og personlige erfaringer. Denne dyptgående lidenskapen for nyskapende fortelling gjennomsyrer hver eneste produktlinje, noe som gjør at merket alltid leverer noe spesielt for sine kunder.

Utforsk Green George


Green George tilbyr et utvalg av fottøy, fra støvler og loafers til sneakers og sandaler, så vel som et nøye utvalgt utvalg av accessories. Gjennom årene har de utvidet sine sortiment for å møte behovene til en stadig mer kravstor målgruppe, og tilbyr kvalitet, komfort og funksjonalitet i alle sine stykker.

Green George: En karakteristisk linje


Green George har blitt betrodd av moteelskere over hele verden for deres pålitelighet, kvalitet og rikdom i design. Deres proukter, som alle er laget med italiensk håndverk, uttrykker skjønnheten i fine materialer, unike snitt og nøye utformede detaljer. Alt sammen gir det et slående og vemodig design som gjenspeiler merkets identitet.

Behagelige stiler fra Green George


Hver eneste sko fra merket Green George vil utvilsomt legge en sofistikert holdning til din uformelle eller formelle stil. Iførten sko fra Green George er som å ta en bit av italiensk motehistorie med deg, hvor som helst og når som helst. Enten det er casual sneakers for en helgetur eller glitte støvler for et formelt arrangement, Green George tilfredsstiller kundenes behov med perfeksjon i alle aspekter.

Kjøp Green George på Miinto


Det er nå enda enklere å bli en del av Green George-familien takket være Miinto. Her finner du et stort utvalg av Green Georges populære sko og accessories, som alle er bare et klikk unna. Opprett en konto, søk etter det produktet du elsker, legg det til i handlekurven og vent på at døren din skal åpnes med Green George's kvalitetsprodukter. Å kle seg i Green George er en feiring av personlig stil og et uttrykk for individualitet. Fra uformell eleganse til sofistikert formell mote, er Green George dedikert til å formidle en autentisk, moderne og sofistikert opplevelse, som manifesterer hver kundes ønsker og behov. Så, neste gang du trenger et par sko for enhver anledning, tenk på Green George; Deres kompromissløse kvalitet og tidløs eleganse vil uten tvil tilføre dine antrekk et ekstra lag av klasse.

Fjern alle filter

GREEN GEORGE

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.