EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Janus

Janus (3)

Janus er et norsk merke som er eksperter på å lage ullprodukter. Ull er som kjent et av verdens beste materialer, og har både gode varmende og kjølende egenskaper. Kan derfor finne flere produkter fra dette merket som du kan bruke hele året, både om sommeren og om vinteren.

Noe av det som kjennetegner ull, er at det holder godt på varmen. Men det er nok mange av oss som husker tilbake på barndommen, og hvor ubehagelig det var å ha på seg en ullgenser. Det er både stakk og klødde, og man kunne nesten ikke få av seg ullgenseren fort nok. Men det var før i tiden og nå har man funnet andre måter å lage skikkelig ullundertøy og ullgensere på, slik at de ikke klør. Janus ullprodukter produseres i kløfri merinoull og kan få oss som T skjorte, ullundertrøye, boxershorts, stilongs og sokker. Og som en ekstra bonus kan de vaskes i maskin og til og med tromles.

Ullstilongs som kan brukes hele året

Det er ingenting som et par skikkelige ullstilongs for å holde på varmen. Og det norske merket har flere gode modeller og velge mellom. Janus black wool er for eksempel ullundertøy du kan bruke hele året, både inne og ute, og sommer og vinter. Den elastiske og ribkvaliteten sikrer en optimal passform gjennom hele produktets levetid, og klærne i denne kolleksjonen er testet og godkjent etter Økotex 100-standarden. Dette er med andre ord en ullstilongs som er garantert fri for helsefarlige stoffer.

Slike ullstilongs er et perfekt klesplagg til de som har varierende aktivitetsnivå, og som ikke har en vaskemaskin innenfor rekkevidde. Det er jo en kjensgjerning at kroppslukt trives dårlig i ull. Og den største fordelen ved ullprodukter, i tillegg til at de ikke lukter, er at ullen kan varme deg selv om det blir vått. Og det er nettopp dette som gjør ullprodukter som ullstilongs og annet ullundertøy ideelle til en lang rekke friluftsaktiviteter.

Ullundertrøye som tåler å bli sett

Det er ikke alt ullundertøy som er like flott dag og se på. Men Janus lager ullprodukter som virkelig tåler å se dagens lys. Et eksempel på dette er Janus Design Wool til dame. Den er laget i 100 % merinoull, som er en type ull som er et av de absolutt fineste og mykeste på hele markedet. I tillegg til at den isolerer både mot kulde og varme, så har denne ullundertrøyen den egenskapen at den kan ta opp omtrent 30 % fukt uten at man føler seg vått eller fuktig. Det betyr at hun kan transportere svette og fukt vekk fra kroppen, og man vil oppleve at kroppstemperaturen reguleres så det føles varmt og behagelig.

Ta også en nærmere kikk på resten av utvalget av ullundertøy fra Janus her på siden, og finn et plagg eller to som passer perfekt til deg.SJEKK OGSÅ UT:

Dunjakker

Superundertøy

Parkas

Vintersko

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

3 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.