GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK
Forside Brands Janus

Janus (11)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

11 produkter funnet

Janus

Janus er spesielt kjent for kløfritt ulltøy til barn og voksne. Siden Janus ble etablert i 1895 har de blitt ledende i Europa på undertøy, og eksporterer til store deler av verden. Janus produseres fortsatt i Norge; nærmere bestemt Bergen.

Ull fra Janus passer like fint om sommeren som på vinteren. Velg mellom vanlig tynn merinoull eller kanskje en ekstra myk ull- og silkeblanding om sommeren. Om vinteren kan man bruke en tykkere ullkvalitet. Ull er temperaturregulerende og vil holde huden kjølig om sommeren samtidig som den hjelper deg å holde varmen om vinteren.

Janus har ulike kolleksjoner for barn og voksne der erfaring og nyskapning går hånd i hånd. Et eksempel er Ridder Slitesterk. Kolleksjonen Ridder slitesterk er en robust ullkolleksjon som tåler barns lek. Den var meget populær på 1930-tallet og ble relansert i 2009. Ridder Slitesterk er laget av en dobbelstrikket ullkvalitet, samt Krinkelull. Dette gjør den myk, men holdbar.

De har også ulike kolleksjoner for voksne, fra ullundertøy i basisfarger som sort og natur, til sprekere trendfarger som passer like fra i slalåmbakken som på afterski. Janus har vunnet flere forbrukertester og du kan stole på at du får kvalitet når du handler produkter fra Janus.

Bruk produktene fra Janus som koseplagg inne, eller under ytterklærne for å sikre at du holder deg varm og god. Janus fører alt fra ullsokker, ullundertøy, votter, luer, skjerf, bukser, jakker, ulldresser, fleecedresser og kjoler, og de fornyer seg stadig. Ullklær fra Janus finner du her på miinto.no. 

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

80.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.