Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

KHRISJOY

Khrisjoy lager vinterklær spesielt tilpasset den som elsker farger, mønstre og lekre detaljer på klærne sine. Med klær fra Khrisjoy kan du være sikker på at du vil bli sett, uansett om du er i skibakken eller ute på gaten. Dette italienske merket, designet av Marzia Bellotti, er kjent for sine pompøse boblejakker i forskjellige høykvalitetsmaterialer og mønstre. En av de store drømmene til Bellotti var å skape et design som man ville føle seg vel i. Derfor valgte hun å utvikle kule gatekolleksjoner iblandet en god porsjon kreativitet og kunstneriske uttrykk. Hos Miinto finner du alt fra Khrisjoy-jakker, vesker, vinerboots og hatter i flotte design. Sørg for å skaffe deg en bit fra denne lekre kolleksjonen, du også.


Et hav av farger og detaljer


Vintertøy behøver ikke å være kjedelig og det har denne designeren forstått i all sin helhet! Under utviklingen av merket Khrisjoy har designeren derfor sørget for å skape klær som er både funksjonelle og flotte å se på, uten et snev av kjedelig i seg. Med Bellottis lange erfaring fra noen av verdens største motehus, har hun i kombinasjon med sin egne kreative stil valgt å designe trendy klær med et meget særpreget og iøynefallende design. Khrisjoys klesdesign kjennetegnes derfor av romslige former, farger, mønstre og ulike tekstiler for å skape det tøffe utseendet. Med dette merket kan du derfor skape en signaturstil med en fargerik boblejakke, som sørger for å holde deg varm, samtidig som den også er svært moterik.


Luksuriøse klær for den stilbevisste


Khrisjoys kolleksjoner er preget av luksuriøsitet og er laget av materialer i høy kvalitet. Med plagg fra Khrisjoy vil du ha et luksuriøst plagg som ser ut som om det er tatt rett ut fra et italiensk motemagasin. Plaggene kan du lett style med andre plagg, slik at du danner en eksklusiv helhet i ditt antrekk. Løft et enkelt antrekk ved å kombinere det med en fargeglad vest eller jakke. Hold deg varm med noen flotte månestøvler – eller hvis du føler deg ekstra modig, kan du gi ditt antrekk det lille ekstra ved å ha de på til en kjole.


Khrisjoy – glede i navnet


Khrisjoy – navnet taler for seg selv. Bellottis ønske om å få kvinner til å føle seg vel i sine antrekk speiles også i kolleksjonens navn som inneholder ordet glede. Designet er gjennomtenkt til minste lille detalj, for å få deg til å føle deg selvsikker og helt på topp når du går med disse plaggene. Skandinavia er jo kjent for sitt kalde klima, og hvis du er lei av å måtte kle deg i kjedelig tøy, kun for å holde deg varm, så slipper du det med plaggene fra Khrisjoy. Hvem sier vel at man må ha kjedelige klær på seg og føle seg misfornøyd når det er kaldt? Ikke Khrisjoy, i hvert fall. Dykk derfor ned i Miintos utvalg for å finne de plaggene som vil være med på å øke din selvtillit og få deg til å føle deg på ditt beste.


Allsidige klær til enhver anledning


Vinterplagg av høy kvalitet er alltid en god investering. Med klær fra Khrisjoy får du ikke kun plagg som ser fine ut, og som holder godt på varmen, men du får også allsidige plagg som passer til enhver anledning. Er du på vei til en fest en kjølig høst- eller vinterkveld, så vil en boblejakke fra Khrisjoy passe helt utmerket, hvis du for eksempel ønsker å blande en søt eller elegant stil med en mindre formell stemning. Ønsker du å bruke plaggene til og fra jobb, eller på skitur, så passer Khrisjoys plagg også helt ypperlig til det. Hvis du derimot føler for en mer elegant eller nedtonet stil, kan du gå for en av våre klassiske sorte Khrisjoy-jakker, eller gå for noen av kolleksjonens mer nøytrale modeller i lyserosa, beige eller hvit. Ikke nok med at plaggene er allsidige, men produktene er i tillegg svært slitesterke og inneholder materialer som tåler å bli utsatt for vær og vind. Av overtøy inneholder de fleste jakker og vester dun av ypperste klasse. Kjøper du derfor ett, eller flere plagg, vil det være en investering for fremtiden som du ikke kommer til å angre på.


Reis tilbake i tid


Elsker du det fargeglade 90-tallet med dristige farger og former? Da er disse plaggene det perfekte valget for deg. Denne kolleksjonen har alt det beste fra 90-tallets mote med de typiske kaleidoskopiske ekstra store plaggene. Blant Miinto-utvalget vil du fort se at merket har alt fra de mest populære boblejakkene som prydet gatene på 90-tallet, til forskjellige modeller av mootboots, som ser ut som om de er tatt rett ut fra en reklamefilm på 90-tallet. Fargeskalaene går helt fra det nøytrale til det fargeglade, og derfor finner du et stort utvalg av hele fargespekteret.


Elegant og kreativt


Er du en kvinne som kanskje liker litt mer subtile former og enkle farger? Fortvil ikke! Khrisjoy har nemlig sørget for å imøtekomme alle kvinner og deres helt unike stiler. Hos Miinto finner du nemlig også noen av Bellotinis boblejakker i helt enkle design med ren fargepalett. Velg for eksempel noen av modellene med innstramning i midjen for en elegant og mer feminin look, eller gå for noen av kolleksjonens plagg med milde farger. På denne måten vil du kunne få en elegant stil, men med et kreativt preg, takket være de spennende formene på plaggene og de karakteristiske materialene som brukes.


Kjøp Khrisjoy hos Miinto


Hos Miinto finner du et bredt utvalg av plagg fra Khrisjoys kolleksjon. Se gjennom vårt sortiment, og finn de plaggene som taler spesielt til deg. Hos Miinto er vi opptatt av at du skal bli fornøyd, og derfor garanterer vi at du vil gjøre en god investering hvis du velger å handle klær fra Khrisjoy. Ikke nok med det, men du vil se utrolig motebevisst ut med disse italienskdesignede klærne, for hvem er vel bedre til mote enn italienerne? Hos oss kan du i ro og mak se gjennom kolleksjonen, uten å kunne bli stresset av den hektiske atmosfæren som man ofte kan finne i butikker.

Hos Miinto får du også gunstige kjøpsbetingelser ved bestilling. Du vil i tillegg motta varen innenfor 1–5 virkedager etter at kjøpet er godkjent. På denne måten kan du være hjemme og slappe av, mens de flotte varene kommer levert hjem til deg.

Fjern alle filter

Khrisjoy

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.