SUMMER SALE - Spar min. 25% på de fleste styles | Fri frakt ved kjøp over 499,-

Spar min. 25% på de fleste styles

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Kinto
Tilbake

Kinto

Har du lyst til å lage kaffe med stil? Kinto er et japansk merke som kombinerer kvalitet og estetikk, og som sikrer deg det aller beste utgangspupnktet for å lage perfekt kaffe eller te. Samtidig får du gleden av å jobbe med både estetisk vakkert og funksjonelt design når kaffen skal lages. Her er det ikke snakk om en tekanne eller kaffebrygger du bare lar stå i skapet, men heller et elegant designprodukt du mer enn gjerne lar stå fremme og viser frem til venner og familie.

Kinto er et velkjent merke blant de fleste kaffeentusiastene som setter pris på kvalitet og funksjonelle produkter. Merket kommer fra Japan, og de er kjente for å designe og produsere vakkert og enkelt kaffeutstyr som kan måle seg med de aller beste andre merkene som produserer lignende utstyr. Det betyr at du blant annet kan få en tekanne eller en kaffebrygger hvor både funksjonalitet og estetikk er helt på topp, noe som ikke bare betyr at du får kaffe- og teutstyr som fungerer fantastisk bra, men som også ser lekkert ut. Derfor behøver du ikke å bekymre deg om å hele tiden skulle gjemme den bort i skapet, men kan heller bare la den stå fremme på kjøkkenbenken som et fantastisk designelement. Det vil også være unødvendig å helle kaffen eller teen over på en kanne, for i så fall ville ikke gjestene dine få glede av det gjennomførte japanske designet. Det er rett og slett den perfekte kombinasjonen av estetikk og funksjonalitet.

Vakre kanner for den moderne husholdningen

Det er altså ikke bare flotte kaffebryggere du kan kjøpe fra Kinto, men du har også muligheten til å investere i et lite utvalg av vakre kanner, fra den japanske produsenten, som vil passe perfekt inn i de aller fleste moderne husholdningene. Du kan for eksempel ta en nærmere titt på kannene deres av glass. Disse kannene har et enkelt og minimalistisk design, og kan kjøpes i to forskjellige størrelser (300 ml. og 600 ml.). Du kan også ta en nærmere titt på de vakre kjelene deres som også fungerer som en elegant kanne du kan skjenke opp kaffen eller teen med. De er designet med en vakker svanehals, noe som preger en lang rekke av de kannene og kjelene som designes og produseres i Japan for tiden – og som altså også er tilfellet med Kinto.

Minimalistisk design med fokus på eleganse og funksjonalitet

Hvis du ser på mangfoldet av produkter fra Kinto, vil du snart legge merke til at de ulike produktene oser av minimalisme og eleganse. Dette skyldes i stor grad det faktum at den japanske designstilen er svært lik den skandinaviske, der det skal være fokus på minimalisme og et enkelt design, men uten å gå på kompromiss med funksjonaliteten. Dette betyr også, selvfølgelig, at de mange vakre trakterne, kannene og servingsfatene som kan kjøpes fra japanske Kinto harmonerer veldig godt med norske kaffekopper fra så forskjellige merker som Porsgrunds Porselænsfabrik, Sögne, Odd Standard og mange andre. Det vakre designet betyr selvfølgelig også at alle produktene fra Kinto garantert passer perfekt inn på hylla med resten av kaffe- og teutstyret ditt, og vil samtidig gi gjestene dine noe helt fantastisk å hvile øynene på.MER INSPIRASJON TIL HJEMMET:

Interiørartikler

Kjøkkenutstyr

Lamper

Morgenkåper

Puter & putetrekk

Filter

6 resultater

  • 1
  • 1