Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LLOYD

Lloyd er et tysk skomerke som har opparbeidet seg mer enn 130 års solid erfaring siden merket ble grunnlagt i 1888. Selskapets kjennetegn har helt fra begynnelsen vært produksjonen av sko til kvalitetsbevisste menn med et unikt design. Lloyd ble grunnlagt i 1888 i Bremen under navnet H.F Myer Schuhfabrik, og ble flyttet i 1942 til byen Sulingen. Lloyd sko samarbeider med de beste garveriene i Tyskland, Italia og Frankrike, hvor hvert skinn velges individuelt, noe som også sikrer god kvalitet. Kjennetegnet på skoene siden 1968 har vært den røde diskrete stripen under hælen, noe som har gjort skoene lett gjenkjennelige blant forbrukere.


Stilig og klassisk utseende


Når du kjøper et par Lloyd-sko er du garantert et kvalitetsprodukt med et veldig oppdatert og samtidig veldig klassisk design. Det tyske merket følger med på tidens trender, men holder seg samtidig til det klassiske uttrykket som kundene deres liker så godt. Merket garanterer et stilig, elegant og klassisk uttrykk, noe som betyr at skoene passer til det aller meste du har i garderobeskapet. Merket appellerer til mote- og kvalitetsbevisste menn som også legger vekt på passform og komfort. Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av sko fra Lloyd, og vi oppfordrer til å ta en nærmere kikk på det oppdaterte utvalget du finner her på siden, og finne et par som passer til akkurat din stil.


Lloyd gir deg tidløs kvalitet


Materialene deres er nøye utvalgt, og siden skinn brukes til alle produktene, har skoene den høyeste kvaliteten. Lloyd har klart å kombinere den nyeste moten med materialer av høyeste kvalitet og passform, noe som betyr at det er en sko du vil kunne bruke både til daglig bruk og når du skal være litt finere kledd på. Skoene har et veldig klassisk uttrykk, og derfor er fargene ofte enkle og avdempede, noe som gjør skoene tidløse. Men hvis du tar en nærmere titt på utvalget her på siden, vil du fort oppdage at det finnes modeller med små fargerike detaljer.


Optimal passform


Det essensielle ved produksjon av førsteklasses sko er selve lesten, som er den fotformede blokken hvor skinnet strekkes utover og formes rundt. Her bruker Lloyd plast, da det ikke påvirkes av fuktighet, og derfor beholder formen. Dette er selvfølgelig en av årsakene til at skoene er så populære, og seriene Xtrawide og Xtralight er blant firmaets aller bestselgende. Xtrawide-serien er preget av sko med ekstra bredde, der det er ekstra plass i forfoten til foten og tærne. Stabilisatorene i skaftets foring balanserer belastningen når du går, og den tilpassede hæl-finishen sørger for optimal passform. Xtralight-serien er preget av at modellene i den er ekstremt lette og har en støtdempende såle. De er veldig holdbare og har en sklisikker såle, slik at du står fast på underlaget. Skoene fra Lloyd er tilgjengelige i halve størrelser, og du er derfor sikker på å finne akkurat den størrelsen som passer til foten din.

Fjern alle filter

LLOYD

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.