Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands LNDR
Tilbake

LNDR

LNDR ble stiftet i Øst-London i 2015 av Joanna Turner, Sarah Donnelly og Donna Harris. Målet er å lage klær til aktive mennesker av supergod kvalitet og fantastiske materialer som alle kan bruke hver eneste dag, hele dagen. Designet og komforten er det som det fokuseres mest på, og her hos Miinto finner du et godt utvalg av treningsklær fra dette engelske merket.

London er byen hvor grunnleggerne føler seg hjemme. Her har de samlet en talentfull gruppe medarbeidere og designere som er like lidenskaplige for produktene som de er rundt en aktiv livsstil. LNDR består nemlig av en gruppe mennesker som selv trener, og som derfor vet hva som kreves av skikkelige treningsklær. Hvis du skal ha en ny sports-bh, tights eller noe helt annet, så kan du være sikker på at fra dette merket finner du produkter som er utviklet av mennesker som selv bruker utstyret.

Komfortable og stilige treningsklær for alminnelige mennesker

Når man skal designe og produsere treningsklær som er både flotte og komfortable, for ikke å nevne funksjonelle, så er det viktig at men selv vet hvilke forventninger man har til klærne. Designerne bak LNDR vet nøyaktig hva som kreves, siden de selv er aktive. De er ikke nødvendigvis treningsnarkomaner, men alminnelige mennesker som alle oss andre. Noen ganger trener de hver dag, noen ganger trener de annenhver dag – og noen ganger mindre enn det.

De går mye, enten når de skal på jobb, gå tur med bikkja, eller når de skal ned på puben. Det er med andre ord ikke snakk om toppidrettsutøvere, men helt vanlige mennesker med vanlige rutiner. De sier selv at de ikke gidder å gå med høye hæler, men velger alltid et par sneakers hvis de kan. De er travle mennesker, verken mer eller mindre enn andre, men nok til at de ikke gidder å bruke hele dagen til å pynte seg. Det har de ikke tid til. Nettopp derfor har de laget en kolleksjon av treningsklær man kan ta på hver eneste dag, og som har et avslappet og samtidig stilig uttrykk.

Produktene

Det hele handler selvfølgelig om produktene. Når du kjøper en sports-bh, tights eller andre treningsklær fra LNDR, så er det viktig at plaggene skal føles fantastiske å ha på seg, i tillegg til at man føler seg fantastisk når man har de på. De har som mål å hele tiden bli bedre, og at det siste designet alltid er bedre enn det forrige – uansett hvor bra det siste designet var. Det er tross alt alltid plass til forbedringer, og LNDR kjemper en evig kamp for nettopp dette. Derfor kan du alltid være sikker på at du kjøper treningsklær av den aller beste kvalitet når du handler med LNDR. Du behøver ikke å være en toppidrettsutøver for å gå med treningsklær fra dette merket – men det betyr jo ikke at man ikke kan trene, og samtidig være komfortabel og flott.POPULÆRE KATEGORIER INNEN SPORT OG TRENING:

Joggesko

Treningsklær

Treningstights

Filter

0 resultater

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.