EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Martin Asbjørn (56)

Hvis vi skal tro den danske motebransjen, så er Martin Asbjørn fremtiden innenfor moteverden. Merket lager herreklær med fokus på rene linjer og fargeskalaen varierer etter sesongen. Kolleksjonen består av flere favoritter, og du kan blant annet finne en lekker skinnjakke eller en avansert T-skjorte i sortimentet her på siden.

Martin Asbjørn Bjerre er navnet på designeren bak det danske klesmerket. Han er utdannet skredder fra «The Design and Technical Tailoring Academy» i 2011, men har så lenge han kan huske vært opptatt av mote, konstruksjon og materialer. Målet er å skape en kolleksjon som fokuserer på å nyfortolke skredderkunsten, men samtidig med respekt for de klassiske snittene. Resultatet er et underspilt stil som er maskulin, stram og med en snerten tilnærming.

Moderne skredderkunst

Martin Asbjørn grunnla klesmerket av samme navn fordi han hadde problemer med å finne herreklær med den riktige stilen. Det som skiller det danske klesmerket fra andre merker, er at bakgrunnen hans som herreskredder gjør at han har en stor anatomisk forståelse for konstruksjon, noe som kommer til uttrykk i perfekt passform. Dette gjerne i motsetning til klassisk herreskredderi hvor klærne blir bygd opp av innleggsmaterialer og skulderputer. Martin Asbjørn tilnærmer seg faget på en mer minimalistisk måte, og noe som kjennetegner designene hans er den lekne kontrasten mellom skarp og myk skreddersøm.

M.A. – en identitetsskapende logo

Hvis du for eksempel kjøper en skinnjakke fra Martin Asbjørn, så vil du fort legge merke til den luksuriøse kvaliteten – for det er nettopp dette som kjennetegner herreklær fra det danske motemerket. Den luksuriøse stilen kombineres med det underspilte, og fokuset ligger på skikkelig håndverk, enkle detaljer og kvalitetsmaterialer. Siden han beveger seg vekk fra den klassiske skredderkunsten, så har silhuetten en langt mer moderne og enklere silhuett. Merket kombinerer en moderne tilnærming til skredderkunsten med herreklær til hverdagsbruk, for å den måten å kreere fritidsklær til den moderne og motebevisste mannen. Logoen er særdeles enkel, og består kun av initialene hans M.A.. Denne logoen er med på å understreke identiteten til Martin Asbjørn, da den brukes både som et kommunikasjonsmiddel i tillegg til merking av klærne. Logoen visualiserer det maskuline ved merket, og fungerer som et lett gjenkjennelig symbol på forskjellige plattformer og medier. Identiteten kan variere når det kommer til farger og stil, avhengig av sesongen eller i hvilken kontekst den brukes. På den måten vil merket ha lettere for å være relevant også i fremtiden.

Finn herreklær fra Martin Asbjørn hos Miinto

De danske moteskribentene har rett, for det er ingen tvil om at Martin Asbjørn kommer til å prege motebildet i mange år fremover. Hvis du har lyst til å allerede nå kle deg i moteriktige herreklær fra dette danske merket, som for eksempel en lekker skinnjakke, så finner du et godt utvalg her på siden. Utvalget er variert, og du finner helt sikkert noe som passer for deg.SJEKK UT POPULÆRE KATEGORIER TIL HERRE:

Chinos

Hettegensere

Jeans

Joggebukser

Skjorter

T-skjorter

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

56 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.