Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MAX MARA

Siden starten av merket i 1951, har den italienske designeren Achille Maramotti produsert eksklusive design, sesong etter sesong. Målet er å forføre kvinner over hele verden med elegante design i håndlaget kvalitet. De luksuriøse designene fra merket er tidløse med en designtradisjon som fokuserer på det klassiske og det sofistikerte – for det er noe som aldri blir umoderne. Den høye kvaliteten betyr også at stilene dine fra Max Mara kan brukes igjen og igjen, noe som ikke bare er bra for lommeboka, men også bra for miljøet. Estetisk er designene fra Max Mara veldig enkle, men den iøynefallende kvaliteten gjør at de rundt deg vil legge merke til hva du går med, uansett om det er snakk om et belte, kåpe, genser eller noe annet fra Max Mara.


Tilbehør og eksklusive ullprodukter


De enkle Max Mara-beltene er produsert i skinn av høy kvalitet. De er enkle, men vakre og er helt perfekte for perfekt business-stil. De lekre ullproduktene fra Max Mara holder deg varm og komfortabel mens du holder på en stilig og eksklusiv stil. De er perfekte for deg som ønsker å fylle garderoben din med et lite utvalg stiler i høy kvalitet som tilfredsstiller dine behov i hverdagen, i og med at de er enkle og kan kombineres med de fleste andre klær. De varme Max Mara-ullfrakkene er perfekte om høsten og vinteren, og kan brukes til enhver anledning. Husk at den beste måten å vedlikeholde ullproduktene dine fra Max Mara på, er ved å sende de til et profesjonelt renseri.


Til alle anledninger


La Max Mara være prikken over i-en på antrekket ditt når du skal ut og drikke cocktails med venninnene dine. Det kan være en vakker silkeskjorte, en fin frakk med bånd eller et par stilige bukser som fullfører settet ditt. Merkets utforming skaper fantastiske design med mulighet for å kombinere med det du allerede har i garderobeskapet ditt der hjemme. Du kan derfor sette ditt helt eget preg på antrekket ditt fra Max Mara.

Max Mara designer også tilbehør i form av vesker, luer og sko som kan gjøre antrekket ditt perfekt for enhver anledning. Veskene kommer i mange forskjellige design, noe som betyr at man får lyst til å eie mer enn bare en – for selv om den samme vesken kan brukes til vidt forskjellige anledninger, så er det lekkert å kunne ha en Max Mara-veske i uformelt design i hverdagen, i tillegg til en lekker, karakteristisk skulderveske når byen venter.

Du kan skape ditt eget motebevisste antrekk med design fra Max Mara. Vi er rimelig sikre på at du vil bli forført og forelsket i designet, passformen og de rene linjene. Når du først har lukket det italienske merket inn i livet ditt, så kan du være helt sikker på at du vil verdsette merket resten av livet.


Miintos supre Max Mara-klessamling


Max Mara-klær kjennetegnes av deres klassiske stiluttrykk med deres symbolske, elegante basisplagg i beige toner og nøytrale, stilrene farger. Dette italienske motemerket er selve symbolet på italiensk stil og luksus – en selvsikker og tidsriktig samling av skreddersydde silhuetter, overdådige design og lekre detaljer, gjør klærne både allsidige og ikoniske.

Achille Maramottis enestående lidenskap for mote og design, har gjort Max Mara til et populært og trendy merke hos motebevisste kvinner verden over. Slå deg løs i stilrene plagg som vil gjøre deg klar til enhver anledning. Uansett om du trenger et lekkert skjørt til en formell middag, en nydelig kjole til et viktig arrangement eller elegant tilbehør for å sprite opp antrekket, er Max Mara klar til å redde enhver kleskrise og gjøre deg stilfull, glamorøs og elegant.


Klassiske kåper fra Max Mara


Max Mara er virkelig kjent for sine luksuriøse kåper, og her hos Miinto finner du deres beste utvalg av moderne kåper til kvinner. Deres elegante, men raffinerte estetikk gjør deres kåper til en super plaggnødvendighet i garderoben. En kåpe kan virkelig heve et hvilket som helst antrekk og gjøre det mer elegant og stilfullt, samtidig som det gir et mer luksuriøst preg. Få deg dette tidløse luksusplagget og finn din foretrukne lengde og passform. For en tidløs kåpe, kan du for eksempel gå for en klassisk kamel-trenchcoat som aldri vil gå av moten. Kombiner den med ditt favorittantrekk, med en stor svart veske og et par knehøye, høyhælte støvletter for et lukrativt og forførerisk stiluttrykk. Er du ute etter noe mer klassisk som fungerer til alt, har Max Mara også et bredt utvalg av smakfulle svarte kåper.


Italiensk perfeksjon


Med klær fra Max Maras kolleksjon vil du se glamorøs ut på et blunk, og alltid være ikledd lekre, delikate klær i hverdagen. Fra forretningsantrekk til uanstrengte og moderne kveldsantrekk, finner du hos Max Mara noe for enhver anledning som livet har å by på. Ønsker du å mestre et elegant og romantisk utseende, da kan du kombinere en lekker Max Mara-blazer med gullknapper sammen med et tettsittende skjørt fra kolleksjonen. Fullfør antrekket med et par delikate ankelstøvletter og en lekker Max Mara-veske med deres ikoniske logo for et stilsikkert antrekk i ekte italiensk høymotestil.

La deg inspirere av italiensk moteperfeksjon på sitt beste her hos Miinto. Uansett hvilke plagg som faller i smak hos nettopp deg, vil du se velkledd og glamorøs ut til enhver tid – for et Max Mara-antrekk fra topp til tå er spesialdesignet til å fremheve selvtilliten til stilsikre kvinner som ikke er redd for å la et selvsikkert stiluttrykk tale for seg.


Max Mara hos Miinto


Med Miintos utvalg av Max Mara kan du virkelig ikke unngå å bli en ekte fasjonista. Kler du deg i dette motemerkets italienske eleganse med deres minimalistiske, basisstykker, vil du se ut som et klassisk stilikon tatt rett ut fra «Sex and the City». Max Maras eksepsjonelle design og kleskonstruksjoner gjør at plaggene vil gi garderoben din en eksklusiv vibb. Handle Max Maras siste kolleksjon nedenfor, og finn noen nye tilskudd som vil være i garderoben din i mange år fremover.

Miinto er et kollektiv bestående av mer enn 400 uavhengige butikker rundt omkring i hele Norge. Du finner alle mulige slags design, størrelser og materialer her hos oss, og de store valgmulighetene gjør at det garantert er noe som passer perfekt til deg og din stil her inne også. Husk at du får fri frakt ved kjøp på over 499 kroner.

Fjern alle filter

Max Mara

Side 1 Av 19