GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK

Melton (9)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

9 produkter funnet

Melton

Melton er dansk design med moteriktige og fargerike plagg som lar barn være barn. Hos Melton skal det ikke være kjedelig å kle seg fornuftig. Sokker og strømpebukser har lenge vært Meltons spesialitet, og de har etterhvert utvidet til å også tilby fottøy og yttertøy for de minste. Morsomme mønster og spreke farger gjør Melton til et festlig klesmerke som er like populært hos barn som hos voksne.

Kvalitet, fleksibilitet og service er hovedverdiene til Melton. Det skal være en gjennomgående kvalitet, ikke bare på materialene, men også på designet. Produktene er designet og produsert med tanke på komfort, passform og kvalitet. Ettersom plaggene blir strikket av farget garn istedenfor å bli farget etter strikking, har de en god fargefasthet som gjør at plaggene holder vask etter vask.

Melton er et dynamisk og moderne merke som har en løpende tilpasning og utvikling. De kommer stadig med nye kolleksjoner, samtidig som de tilbyr gode basisplagg. Her på miinto.no har vi samlet et knippe utvalgte butikker som fører Melton. De friske plaggene får du tilsendt fraktfritt direkte fra butikken innen få virkedager etter bestilling. 

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

80.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.