Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Melton (4)

Melton er dansk design med moteriktige og fargerike plagg som lar barn være barn. Hos Melton skal det ikke være kjedelig å kle seg fornuftig. Sokker og strømpebukser har lenge vært Meltons spesialitet, og de har etterhvert utvidet til å også tilby fottøy og yttertøy for de minste. Morsomme mønster og spreke farger gjør Melton til et festlig klesmerke som er like populært hos barn som hos voksne.

Kvalitet, fleksibilitet og service er hovedverdiene til Melton. Det skal være en gjennomgående kvalitet, ikke bare på materialene, men også på designet. Produktene er designet og produsert med tanke på komfort, passform og kvalitet. Ettersom plaggene blir strikket av farget garn istedenfor å bli farget etter strikking, har de en god fargefasthet som gjør at plaggene holder vask etter vask.

Melton er et dynamisk og moderne merke som har en løpende tilpasning og utvikling. De kommer stadig med nye kolleksjoner, samtidig som de tilbyr gode basisplagg. Her på miinto.no har vi samlet et knippe utvalgte butikker som fører Melton. De friske plaggene får du tilsendt fraktfritt direkte fra butikken innen få virkedager etter bestilling. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

4 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.