EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Mih Jeans (5)

Det britiske merket «Mih Jeans» har gjennom fem tiår designet jeans, og har nå blitt kjent som «The London girl’s denim brand». Med sin 70-talls-inspirerte stil, er bukser fra dette merket det ultimate jeansmerket som streber etter å utforme vintage dongeri med moderne materialer. Det har ført til et særdeles stilfullt design som passer inn i enhver garderobe.

Merkets visjon er å skape «ready-to-go»-klær av de beste materialene som finnes, noe som kan forklare hvorfor det er så elsket av alle. Her ser man klærne gjerne i kombinasjon med både avslappede og fine antrekk. «Mih Jeans»-design er typisk beskrevet som behagelig, lett å elske og «free spirited», eller kanskje på godt norsk, klær man føler seg fri i. Uttrykket «Free spirited» springer ut fra «the blue jean spirit», som er et kallenavn som har vært knyttet til det britiske merket siden starten.

Dongeri og gatekultur

Designeren bak merket heter Chloe Lonsdale, som er datteren til «the blue jeans king» Tony Lonsdale. Chloe har siden hun var liten vært sterkt påvirket av gatekulturen i London, og samtidig vært omgitt av dongeri. Noe som nok forklarer hennes selvfølgelige lidenskap for jeans og vintage dongeri. Her er det mange faktorer som igjen har vært med på å danne grunnlaget for inspirasjonen og utformingen av merket slik vi kjenner det i dag.

Miljøbevisst merke

Mih Jeans er særdeles miljøbevisste, og bæredyktighet står høyt på listen over merkets fokuspunkter. Merket vil gjerne være med på å redusere vanntap, og det gjør de blant annet med å være bevisste på hvor materialene de bruker kommer fra, i tillegg til å sørge for at produksjonen av deres design ikke er skadelig for miljøet. Det er derfor mange gode grunner til å velge å kjøpe et bar bukser fra dette merket, som ikke bare lager ikoniske bukser, men også har et utvalg av gensere, skjorter, jakker, skjørt og buksedresser.

Bukser til henne

Merkets jeans er de perfekte buksene i 70-talls-stil. I følge designeren selv, er det den unike fortolkningen av vintage dongeri med et snev av modernitet i materialene som er årsaken til all omtalen. Mih Jeans sin ikoniske modell «Marrakesh» symboliserer alt det merket ønsker å stå for, og som de gjerne vil uttrykke gjennom sine klær. Den frigjorte holdningen de har, er selve grunnlaget for de behagelige buksene, og er årsaken til at de er umulig å ikke elske. Merket har nådd ut til mange, og klærne deres kan ses på mange kjendiser, som for eksempel Jessica Alba, Jennifer Lawrence, Katie Holmes, Elle McPherson og mange andre.

Forskjellige typer bukser

Det er ikke grenser for hvilke modeller Mih Jeans tilbyr. Det er alt fra «boyfriend»-jeans til «straght leg»- og «slim»-jeans. Uansett hva du leter etter, så kan du finne det i kolleksjonen til dette britiske merket. Her kan du kombinere de nye buksene dine med alt fra en enkel topp til en flott skjorte eller bluse – eller noe helt annet. Det er kun fantasien som setter grenser, og du kommer alltid til å se flott ut i et par bukser fra Mih Jeans uansett hvordan du styler dem.KJØPES OFTE SAMMEN MED

Blazere

Gensere

Sko til dame

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

5 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.