GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK

MODALU (14)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

14 produkter funnet

MODALU

Med nydelige materialer og godt håndverk kombinert med et kreativt, men klassisk design, har high-end merket Modalu London tatt moteverdenen med storm. Veskene har en eksklusiv følelse med utsøkte detaljer. Modalu bruker kun førsteklasses skinn og materialer, som gir en fabelaktig kvalitet. Hver sesong drar Modalus designere rundt om i verden og tegner etter inspirasjon fra storbyer og fashionistaer. En miks av kouture og et øye for detaljer gjør vesker fra Modalu til en fantastisk investering.

Modalu ble for alvor kjent da Pippa Middleton, lillesøsteren til hertuginne Kate Middleton, brukte ulike vesker fra Modalu i dagene etter det kongelige bryllupet. Veskemodellen som Pippa har lagt sin elsk på er designet av norske Marion Muhonen Nilsen. Vesken har etterhvert blitt oppkalt etter Pippa, som har blitt sett med vesken i fem ulike farger.

På miinto.no finner du både den berømte Pippa-vesken, samt en rekke andre vesker fra ulike forhandlere av Modalu i Norge. Få vesken tilsendt fraktfritt innen få virkedager. Pippa-vesken er den perfekte hverdagsvesken, med god plass til det du trenger og smarte løsninger. Finn din favoritt blant sesongens nyheter. 

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

80.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.