Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands nixon

nixon (6)

Tilbehør som klokker er en av de aller enkleste måtene å uttrykke sin personlige stil og smak på, uten å måtte bytte ut hele garderoben. Med klokker fra det amerikanske merket Nixon får du oppfylt alle dine krav om både design og kvalitet. Kolleksjonene deres er store og varierte, og uansett om du er på jakt etter en dameklokke eller en herreklokke, så finner du garantert en klokke som passer perfekt til deg og din stil her på siden.

Det californiske merket Nixon designer klokker med mange forskjellige uttrykk. Merket henvender seg derfor ikke til mennesker med én spesiell stil, men mennesker med alle mulige preferanser og smak. Det eneste man skal ha tilfelles, er at man verdsetter godt design og håndverk. Hvis man ser bort fra suveren kvalitet og gjennomtenkte design, så oppdager man fort at de mange forskjellige modellene ikke nødvendigvis har så mye til felles. Her finner du nemlig alt fra store til små, fargerike og klassiske, og firkantede og runde klokker.

Nøytral eller fargerik?

Kolleksjonene fra Nixon er klassisk amerikansk inspirert av japanske påvirkninger, spesielt når det gjelder linjen med digitale klokker. Du finner klokker med metallreimer og metallhus med futuristisk, sportslig og ungdommelig stil, men også tidløse lærreimer i kombinasjon med runde skiver i nøytrale nyanser. Dette lar deg opprettholde en fast og selvsikker stil eller leke med farger og former – avhengig av humør og antrekk. Valget er ditt, og mulighetene er store med klokker fra Nixon.

Mange klokker å velge mellom

Når man skal velge en klokke, så er det flere ting man blir nødt til å ta hensyn til. For det første, så skal man bestemme seg om det skal være en digital eller analog klokke. Deretter skal man overveie om reimen skal være laget av lær, metall eller stoff, og til sist om klokken skal være rund, firkantet, trapesformet eller avlang. Det kan være vanskelig å velge, men jo større utvalg du har, jo større blir sjansene for at du finner noe som er akkurat det du har vært på jakt etter. Og hos Nixon finner du nettopp et slikt stort utvalg.

En klokke er også et smykke

Før tiden med smarttelefoner og nettbrett, ble klokken først og fremst brukt som et verktøy for å vise tid og dato. Tidene har dog forandret seg, og i dag fungerer en klokke like mye som et smykke som et redskap for å vise tiden for både menn og kvinner.

En herreklokke er kanskje ekstra attraktiv for menn, siden menn tradisjonelt ikke har så mange muligheter til å bruke tilbehør som kvinner har.

En virkelig flott dameklokke kan også uten tvil fungere som et flott smykke, og vil definitivt være med til å gi og forsterke stilen på det aktuelle antrekket.

Hvor mange klokker trenger man?

En av de store diskusjonene rundt klokker er hvor mange klokker man egentlig trenger. Noen mener at man bare trenger en enkelt klokke, mens andre mener at man burde ha flere klokker for å kunne følge moten og ha en viss stil. Det er sannsynligvis et spørsmål om temperament hvor mange klokker du tror du trenger, men en klassiker i klokkeverdenen er at «du skal skifte klokke når du skifter sko». Noen vil kanskje hevde dette er litt vel ekstremt, men det er faktisk ikke så dumt allikevel. For det er ingen tvil om at en klassisk klokke ikke passer like godt til et par joggesko som med et par pene herresko. Og motsatt er det ikke så elegant å ha på seg en sportsklokke på fest.OPPDAG OGSÅ:

Armbånd

Klokker til dame

Ringer

Smykker

Øredobber

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

6 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.