EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Paez

Paez (8)

Rundt 1830, da Baskerne immigrerte til Argentina introduserte de en lettvekter av en sko, senere kjent som ”alpargata”. Tiden gikk og skoen ble mer og mer populær og en viktig del av garderoben. Etter Kun kort tid var skoene å finne i alle argentiske byer. Alpargataen, som bare kom i svart og hvit, ble den viktigste skoen i dagliglivet i Argentina.

 

Alpargaten var en veldig komfortabel sko, men den manglet det lille ekstra. Det var dette som fikk tre venner til å tenke: hvorfor ikke lage alpargatas med en vri, ved bruk av morsomme farger og mønster? Og det var det de gjorde… I 2007 startet de PAEZ. Og det har blitt en suksess.  I løpet av de siste syv årene har PAEZ spredd seg fra Argentina og er nå solgt i over 25 land med over 650 butkker. Imponerende!

 

PAEZ er produsert under strenge regler, hvor det er viktig at arbeiderne har sine rettigheter og at miljøet blir spart. Vi produserer, designer og utvikler våre alpargatas der det begynte, i Argentina, og det er det som gjør de så unike og kule.

 

Vi i PAEZ tilbyr deg ordentlig vare, den autentiske Argentinske alpargatas. PAEZ gjør det mulig for deg og å nyte både funksjon og mote, med kul Buenos Aires design og teft for å følge opp de høyt elskede skoene som har eksistert i Argentina i nesten to hundre år.

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

8 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.