Vinn en eksklusiv vintageveske hver dag mellom 21. og 27. okt | Meld deg på her
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Resteröds (10)

Resteröds begynte i 1935 å lage underbukser i den lille landsbyen Resteröd i Sverige. Brødrene Mattson investerte i noen strikkemaskiner fra England og designet en kolleksjon med undertøy for både kvinner og menn. Det svenske folk ble etterhvert forelsket i den gode kvaliteten til Resteröds og selv med en enorm vekst produseres klærne fortsatt i Sverige.

I dag kan du finne mer enn bare undertøy fra Resteröds. De har introdusert en helt egen motekolleksjon med blant annet gensere, luer og jakker – alt sammen i den gode kvaliteten som Resteröds er kjent for. Likevel finner du fortsatt både korte og lange underbukser i både basisfarger, trendy mønster og spreke farger. Den originale kolleksjonen er beholdt nærmest urørt siden starten i 1935.

Kolleksjonene er laget med kjærlighet, entusiasme og lang erfaring innenfor faget. Resteröds har tre hovedkolleksjoner: Trend, Original og Classic. Trendkolleksjonen ble startet i 2003 og har klær til den bevisste forbruker med en moderne livsstil. Trend endrer seg stadig etter motebildet og kundene. Original er en fast kolleksjon med de gamle klassikerne utviklet til å passe den moderne livsstilen. Kolleksjonen har blant annet nye snitt og oppdaterte materialer. Classic er de gode basisplaggene fra 1935 som er praktisk talt uforandret siden de først ble laget. Du finner utvalgte produkter fra Resteröds her på miinto.no. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

10 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.