Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SECRETS BY B

Benedikte Bruknapp begynte å lage smykker i 2011. Hun har en sjelden forkjærlighet og pasjon for faget, og sier selv at hun elsker kombinasjonen av gull og duse og vakre farger. Dessuten fremhever hun hvor glad hun er i selve prosessen av å finne materiale. Det er som er utrolig viktig for henne, at kombinasjonen av gull, stener og glass er helt perfekt slik at hun kan få frem et fantastisk uttrykk av noe hun selv kaller vintage glam.

Kolleksjonen fra Secrets by B består av halskjeder, armbånd og øredobber. Alle produktene og designene er nikkelfrie, og er gullbelagt med 18 karat gull. Men det er ikke kun smykker dette inspirerende norske merket kan skryte av å være designer og produsent av. Det lille firmaet mitt har vokst forholdsvis mye på kort tid, og kolleksjonen har nå blitt utvidet til å også inneholde flotte vintageinspirerte klær. Disse klærne er mer eller mindre et naturlig speilbilde av smykkene, og de to kolleksjonene merket lanserer hvert år supplerer hverandre på mesterlig vis.


Glamorøse og unike smykker


Det norske smykkemerket Secrets by B designer smykker som er vakre, litt romantisk men med en snert av røffhet og bohemsk vintagestil. Benedikte Bruknapp elsker å jobbe med kombinasjonen av gull og duse fargetoner, noe som gir alle smykkene en spesiell touch av sofistikert vintage glam og enkel eleganse. Smykkene føles glamorøse, unike og spesielle, og det er som om hver eneste lille øredobb, armbånd og halskjede bærer på hver deres egne lille hemmelighet. Og det er nettopp dette man gjerne vil oppnå når man går med smykker. De skal selvfølgelig for det første være flotte og gode å gå med, men vi vil alle gjerne kunne om gi oss med en viss aura av mystikk, noe smykkene fra Secrets by B kan hjelpe med.


Kjole og smykker – en uslåelig kombinasjon


Hvis man virkelig vil fremheve sine feminine sider, så er det ingenting som slår en flott kjole. Og for å fremheve de feminine uttrykket ytterligere, kan man kombinere kjolen med flotte smykker. Det finnes ufattelig mange kombinasjonsmuligheter, og det hele er avhengig av dine egne preferanser, stil og smak. Men ofte har man noen yndlingssmykker man gjerne vil gå med, men som dessverre ikke passer sammen med yndlingskjolen mannen hadde tenkt å ta på seg. Secrets by B har på genialt vis løst dette problemet ved å ha både smykker og kjoler representert i kolleksjonene sine. Det har i hvert fall aldri vært lettere å kjøpe smykker som passer til en ny kjole, siden designerne faktisk er de sammen.


Karakteristikker for Secrets by B


Hva som virkelig utmerker Secrets by B er merkets evne til å inkorporere de nyeste trendene i sine design, samtidig som de beholder en tidløs sjarm. Merket er kjent for sin innovative bruk av farger, teksturer og mønstre, noe som gir produktene et moderne og friskt uttrykk.


Valget av kvalitet


Secrets By B er et merke som verdsetter kvalitet. Fra de fineste materialene til nøye utvalgte detaljer, kan du forvente at hvert stykke fra dette merket er laget med utmerket håndverk og oppmerksomhet på detaljer.


Kjøpe Secrets by B produkter på Miinto


Du kan enkelt finne og kjøpe Secrets by B produkter på Miinto. Miinto's brukervennlige plattform gjør det enkelt å søke, bla og kjøpe produkter fra dette fantastiske merket. 

Secrets by B er et merke som virkelig forstår mote. Med sin unike stil og høykvalitets materialer, er det ingen tvil om at dette merket er et must for alle motebevisste kvinner. Enten du er på utkikk etter den perfekte kjole, en chic veske eller et nytt smykke, kan du være sikker på at Secrets by B har akkurat det du leter etter.


Fjern alle filter

Secrets by B

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.