EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Sparkz Copenhagen (51)

Sparkz henvender seg til kvinner som vil ha inspirasjon, utfordringer, selvstendighet og stil. Merket holder til i København, og det er her de finner inspirasjonen til den skandinaviske signaturen som gjennomsyrer alt de lager.

Sparkz ble grunnlagt på 90-tallet. Den gangen bestod kolleksjonene deres for det meste av strikk og dongeri. Siden den gang har merket gjennomgått en rivende utvikling på flere områder. De har blant annet utviklet seg til å være et førende motemerke i Danmark og Skandinavia, og lanserer hvert eneste år 4 kolleksjoner med ready-to-wear til motebevisste og selvstendige kvinner.

Individualitet er viktig

Siden starten av 90-tallet har Sparkz hatt en innovativ tilgang til de nyste trendene. Målet er at kvinnen som går med klærne deres alltid er et skritt foran og klar til det neste eventyret. Verden er full av kombinasjonsmuligheter og det kan være lett å miste seg selv. Det danske merket setter fokus på individualitet, og tilbyr alt fra den perfekte kjolen til en date, til en avslappet og chunky strikk.

En kjole til enhver anledning

En kjole er en tidløs klassiker og et absolutt must i enhver kvinnes garderobe. Maxikjoler, strikkekjoler, sommerkjoler, festkjoler, korte kjoler, langermede kjoler, svarte kjoler... Hos Sparkz prioriterer de et bredt utvalg av attraktive kjoler, slik at du alltid er stilfullt kledd til enhver anledning. Kolleksjonene deres inneholder alltid nye og flatterende snitt, dristige trykk, forskjellige passformer og ikke minst lekre materialer. Bruk kjolen med et par leggings under for det perfekte feminine uttrykket, eller gå etter en mer avslappet versjon med en kul dongerijakke over skuldrene.

Skjørt

Vis frem beina! Skjørtet er mer moderne og in enn noensinne, uansett om det er til hverdagsantrekket eller til kveldens festantrekk. En av de beste tingene ved skjørtet er de mange uttrykk du kan skape. Bruk det korte skjørtet til å vise frem beina dine i sommer, eller ton det ned med en chunky strikk og strømpebukser når det er kaldt. Uansett om du liker det romantiske uttrykket med plisserte skjørt eller den mer rå utgaven med et kult dongerskjørt, så finner du helt sikkert det neste favorittskjørtet ditt hos Sparkz.

Ingen kompromiss med kvaliteten

Uansett hva du velger fra dette spennende danske klesmerket, så ender du med klær som er moteriktige, uttrykksfulle og av høy kvalitet. Man skal ikke undervurdere hvor viktig det er med god kvalitet. Det henger sammen med passformen, og kvaliteten på materialene og håndverket bestemmer om passformen er god, samt om plagget er behagelig å ha på seg. Det kan være likegyldig med flott design hvis klærne ikke sitter ordentlig. Derfor bruker Sparkz kun materialer av høy kvalitet når de produserer de lekre designene sine. Du skal ikke bare se fantastisk ut, men du skal også føle deg fantastisk!POPULÆRE KATEGORIER TIL DAME:

Kjoler

Rumpetasker

Sandaler

Solbriller

Sommerkjoler

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

51 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.