JULEGAVER KAN BYTTES OG RETURNERES T.O.M. 15/1 2018 FORLENGET RETUR T.O.M. 15/1 2018
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
0 NOK

Ugly Childrens Clothing (0)

Filter Fjern alle

AVDELING

Vi fant ingen produkter.

Kategorier

Vi fant ingen produkter.

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

Pris

Pris mellom - NOK

0 produkter funnet

Ugly Childrens Clothing

Det norske klesmerket Ugly Children's Clothing startet med tre fedre som alle mente at det ikke fantes tøffe klær til barn. De begynte å lage babybodyer med drøye sitater på som «I make shit happen» og «Non-refundable» som fort falt i smak blant nybakte fedre landet over. Idéen til Ugly Children's Clothing er enkel: Kule barneklær til gutter og jenter med baller.

Etterhvert har Ugly Children's Clothing utvidet og deres kolleksjon med nostalgiske bodyer i strikkemønster ble en kjempehit. Siden da har de laget flere kolleksjoner som blant annet «Milk» med mønster inspirert av melkekartonger og «Activist» inspirert av skandinavisk arbeidstøy. Merket har blitt kjent også utover Norges grenser og har blitt et anerkjent og ettertraktet klesmerke for barn. Ugly Children's Clothing har forhandlere rundt om i Norge og her på miinto.no har vi samlet et utvalg butikker som tilbyr merket. Klærne får du tilsendt fraktfritt hjem til deg innen få virkedager.

Målet bak kolleksjonene er at det skal være litt morsommere å være voksen, noe som vises i de nostalgiske og humoristiske plaggene til merket. Kvalitet er et viktig aspekt med merket og de etterstreber alltid å ha den beste mulige kvaliteten på materialer, form og funksjon. Klærne skal både kvalitetsmessig og designmessig kunne brukes i flere generasjoner. 

Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Bruk for hjelp?

Telefon: 22 41 36 35
E-post: info@miinto.no

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

60.000+ produkter

Fra mer enn 2000 brands.

Nyttig informasjon