ALLTID GRATIS FRAKT OG RETUR!

Ugly Childrens Clothing

Ugly Childrens Clothing

Det norske klesmerket Ugly Children's Clothing startet med tre fedre som alle mente at det ikke fantes tøffe klær til barn. De begynte å lage babybodyer med drøye sitater på som «I make shit happen» og «Non-refundable» som fort falt i smak blant nybakte fedre landet over. Idéen til Ugly Children's Clothing er enkel: Kule barneklær til gutter og jenter med baller.

Etterhvert har Ugly Children's Clothing utvidet og deres kolleksjon med nostalgiske bodyer i strikkemønster ble en kjempehit. Siden da har de laget flere kolleksjoner som blant annet «Milk» med mønster inspirert av melkekartonger og «Activist» inspirert av skandinavisk arbeidstøy. Merket har blitt kjent også utover Norges grenser og har blitt et anerkjent og ettertraktet klesmerke for barn. Ugly Children's Clothing har forhandlere rundt om i Norge og her på miinto.no har vi samlet et utvalg butikker som tilbyr merket. Klærne får du tilsendt fraktfritt hjem til deg innen få virkedager.

Målet bak kolleksjonene er at det skal være litt morsommere å være voksen, noe som vises i de nostalgiske og humoristiske plaggene til merket. Kvalitet er et viktig aspekt med merket og de etterstreber alltid å ha den beste mulige kvaliteten på materialer, form og funksjon. Klærne skal både kvalitetsmessig og designmessig kunne brukes i flere generasjoner. 

/ 0 Produkter

Vi beklager! Det valgte produktet/det valgte merket er dessverre utsolgt. Men frykt ikke - vi har utallige lekre produkter og brands som du kan skjemme bort deg selv eller andre med. Før du starter å se på vårt utvalg, ønsker vi å hjelpe deg med å finne det du er på utkikk etter. Se alle våre anbefalinger til deg nedenfor.

God shopping!

Bruk for hjelp?

Telefon: 22 41 36 35
E-post: info@miinto.no

Betalingsalternativer

Du kan betale både med kort og faktura.

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

ALLTID GRATIS FRAKT OG RETUR

1-4 dagers levering

60.000+ produkter

Fra mer enn 1.300 brands.

Brands Butikker Handelsbetingelser Om miinto.no
Kontakt Spørsmål og svar Returnering
Doner til Røde Kors Anbefal en butikk Bli en del av Miinto Sitemap
Miinto Denmark Miinto Sweden Miinto Norway Miinto Netherlands
Følg Miinto
Copyright © 2008-2017 - All rights reserved
Ensjøveien 16 0655 Oslo Norge / Norway