EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

VERA VEGA (3)

Vera Vega er et dansk smykkemerke som designer med en grafisk estetikk, og smelter sammen skandinavisk minimalisme med iøynefallende signaturdeler. Merket er blant annet kjent for sine signaturringer og tidløse halskjeder, og de ettertraktede ringene og halskjedene kan mikses, stables og legges lagvis oppå hverandre på forskjellige måter, og merket oppfordrer dermed den moderne kvinnen til å prege smykkene med sine egne preferanser og stil, slik at de kan reflektere personligheten hennes på best mulig måte.

Vera Vega ble grunnlagt av Eva Lund som startet merket under cand.ling.merc.-studiene sine i markedsføring. Hun har alltid hatt en særlig sans for detaljene, og det er her hun har fokuset sitt når hun designer de fantastiske smykkene sine. Med dette fokuset klarer hun å gi smykkene uventede twister og unike uttrykk. Hennes største inspirasjoner som ligger til grunn for den kreative prosessen, er reiser, gatestil, popkultur, illustrasjoner, kunst og arkitektur.

Personlig luksus

Vera Vega hyller de enkle og langvarige egenskapene som sterlingsølv besitter. Høy kvalitet er det aller viktigste for Vera Vega, og derfor er alle smykkene laget i sterlingsølv og / eller gullbelagt med 24 karat gull. Alle diamanter og perler er også satt i for hånd, men prisen på smykkene er langt under det man normalt forventer i forhold til den kvaliteten og det flotte designet man får.

Vera Vega har for lengst oppnådd anerkjennelse i hjemlandet Danmark og resten av Skandinavia, og vi er stolte av å kunne tilby de flotte designene her hos Miinto. Så hvis du er på jakt etter et halskjede, ring, øredobb eller andre smykker og tilbehør, kan vi kun anbefale at du tar en nærmere titt på det flotte og varierte utvalget du finner her på siden.

Pass på smykkene dine

Hvis du gjerne vil at smykkene skal vare lenge, er det viktig at du oppbevarer dem på en god måte. Det er mange som bare tar av seg smykkene og kaster de ned i skuffen med en gang man kommer hjem fra byen. Det har smykkene selvfølgelig ikke godt av, og du får ikke glede av de så lenge som du kunne. Det du heller bør gjøre, er å gå over smykkene dine med en fuktig klut i ny og ne. Tenk på at du sliter på smykkene hvis du har de på deg i dusjen og i badekaret, noe som gjør at de fort mister glansen og kan gå i stykker. Hvis du husker å rengjøre smykkene av og til, så vil de beholde sin originale glans og glød mye lengre.

Kjøp Vera Vega hos Miinto

Her hos Miinto finner du som sagt et stort utvalg av smykker fra Vera Vega. Når du handler med oss, så handler du med 400 lokale butikker rundt omkring i hele Norge, noe som betyr at du kan velge mellom over 2 000 brands og over 90 000 produkter. Så hvis du finner ut at du trenger noe annet som kan matche de nye smykkene dine, så kan du garantert også finne det her hos oss. Husk også på at vi tilbyr gratis frakt hvis du handler for mer enn 499 kroner, og du har alltid 14 dagers returrett.MER SMYKKEINSPIRASJON:

Armbånd

Klokker

Ringer

Smykker

Øredobber

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

3 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.