Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VIVIENNE WESTWOOD

Vivienne Westwood er kjent og anerkjent for sine kreasjoner i dristig og pikant stil, og i dag har merket et image av å produsere ukonvensjonell mote. Hun ble født i England i 1941 og er den eldste av tre søsken, og vokste opp i landsbyen Tintwistle. Etter å ha studert ved Harrow School of Art valgte hun å bli lærer. Hun elsket nattelivet og giftet seg med en manager på en nattklubb, men skilte seg og ble partner med Malcolm McLaren, som var manager for bandet New York Dolls og senere også Sex Pistols. Vivienne Westwood er innhyllet i en verden av det ukonvensjonelle og skaper derfor veldig varierte og mangfoldige kolleksjoner. Hun åpnet sin første butikk i 1971, og har siden vært kjent for kreasjoner som kombinerer en punk-rock-stil med eksentrisk provokasjon. På 80-tallet ble hun i ""Women's Wear Daily"" rangert blant de seks mest innflytelsesrike designerne av John Fairchild. Hun setter dyrevelferd høyt og bestemte seg tidlig på 00-tallet for å stoppe bruken av pels i samlingene sine, selv om hun aldri har brukt den i kreasjonene sine.


Dame Vivienne Westwood


Siden begynnelsen av det nye årtusenet har Westwood bygget et enormt populært motemerke, med butikker over hele kloden og en rekke separate motelinjer, samt separate strikkevarer, tilbehør og parfymelinjer. Arbeidene hennes har vært gjenstand for mange store museumsretrospektiver (inkludert på V&A i 2004), og hun har fortsatt å produsere og vise regelmessige kolleksjoner. I tillegg har hun også fokusert på aktivisme og emner som klimaendringer, undertryktes rettigheter og kjernefysisk nedrustning. Hun er en ivrig foredragsholder, og er ofte en av hovedtalerne ved ulike kongresser og møter om disse emnene.

I 1981 startet hun Gold Label-linjen, som nok er den mest kjente. Her hadde hun kontrollen i 35 år, før hun i mars 2016 overlot Westwood sjefstolen i Gold Label-linjen til ektemannen og gode samarbeidspartner gjennom mange år, Andreas Kronthaler. De fortsetter å designe hovedkolleksjonene sammen, selv om Gold Label nå offisielt heter Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood. Hun ble utnevnt til «Dame» i 2006.


Kjøp Vivienne Westwood hos Miinto


Her hos Miinto er vi glade for å kunne presentere Vivienne Westwood til et stort publikum, og vi håper flere moteinteresserte kvinner og menn får øynene opp for dette klassiske merket. Når du handler hos Miinto handler du samtidig med en av de over 400 andre lokale og uavhengige butikkene som er representert her på siden. Det innebærer at du kan velge mellom mer enn 90.000 forskjellige produkter fra mer enn 2000 forskjellige merker. Du har dessuten alltid 14 dagers full returrett, og får tilbud om gratis frakt hvis du handler for mer enn 499 kroner. Det er med andre ord trygt og sikkert å handle her hos oss, og vi håper du finner noe som passer perfekt for deg. Og hvis du ikke finner noe du vil ha blant det store utvalget av Vivienne Westwood, så kan garantert finne noe blant alle de andre motehusene og designerne her på siden.

Fjern alle filter

Vivienne Westwood

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.