Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ZADIG & VOLTAIRE

Det franske merket Zadig & Voltaire er kjennetegnet for å designe klær og tilbehør som er rå, moderne og luksuriøse. Siden merket ble stiftet i 1997, har de med deres uttrykksfulle rocka stil klart å puste nytt liv i det er ellers veldig klassiske og stilrene franske high-end-motebildet. Og her hos Miinto finner du et flott og bredt utvalg.


Navn fra Voltaire


Navnet er inspirert av den franske filosofen Voltaires roman Zadig ou la Destinee om den vakre, unge og rike babyloneren Zadig som på tross av sine flatterende egenskaper og ikke lykkes her i verden. Men det kan du med klær fra Zadig & Voltaire. Designet er uttrykksfulle, og det er ikke vanskelig å føle seg chic, rocka og stilig når man for eksempel tar på seg en kjole, genser eller et par rå biker boots fra dette franske merket.


Klær som kombinerer det rå og feminine


I 2003 overtok den svenske designeren Cecilia Bonstom ansvaret og ble merket kreative sjefsdesigner. Som designer skapte hun merket stil slik vi kjenner den i dag – stilig, rå og kul. Cecilia har klart å lede Zadig & Voltaire frem blant de ypperste motemerkene, og i tillegg til klær som kjoler og gensere, er merket spesielt kjent for kolleksjonene av tilbehør. Det som merket er så gode til, er å skape styles som simpelthen uttrykker en råhet i form av skinn, glidelåser, kjeder og dødninghoder. Det er mange kvinner som liker å kombinere de feminine med det rå. Og dette er nok en av grunnene til at Zadig & Voltaire er så populære, siden alle designene deres er med til å tilføre en form for coolness uansett om det er snakk om en veske, et par støvler, en genser eller en kjole. Den kreative sjefdesigneren har nettopp hatt fokus på å kombinere «biker looket» med det klassiske og feminine «bohemian look» for å bygge bro mellom det rå og de feminine.


Kjole og genser med attityde


Zadig & Voltaire er elsket over hele verden for deres fantastiske tilbehørskolleksjoner, men også for deres ready-to-wear. Her er det nemlig ikke bare snakk om fantastisk flott design, men også virkelig god kvalitet. I kolleksjonen kan du finne alle typer klær, fra en T-skjorte og en myk genser til et par rå skinny jeans og en feminin kjole. Klærne er designet i samme stil som tilbehøret hvor det rå og kule i form av skinn og metall forenes med klassiske og feminine materialer som silke og kasjmir. Uansett hvilke design du forelsker deg i, så er du garantert et produkt av høyeste kvalitet i luksusmaterialer. Så ta en nærmere kikk på utvalget av Zadig & Voltaire her på siden og la deg bli forført.


Komfortabel eleganse – Zadig & Voltaire's signaturstil


Med kombinasjonen av Zadig & Voltaire vil du fange og tiltrekke andres øyne. Du vil føle deg komfortabel og mange vil bli forelsket i antrekket ditt. Det er Zadig & Voltaire – komfortabel, høy kvalitet, i tillegg til vakker, moderne og urban. Når det gjelder kvalitet, har Zadig & Voltaire forpliktet seg til å gi sine kunder bare det beste. Materialene er av høy kvalitet, og produksjonsprosessene kontrolleres nøye for å sikre best mulig produksjon av produktet. Merket er også kjent for sin design som skiller seg ut for sin enkelhet, men med sterk vekt på detaljer.


Kvalitet og stil som appellerer til alle aldre og stiler


Generelt er kjøpere av Zadig & Voltaire-produkter enige om at merkevarens produkter er av meget god kvalitet og verdt å investere i. Zadig & Voltaire er et merke som er populært blant folk i ulike aldre og stiler. Deres produkter bæres ofte av kjente skuespillere, sangere og modeller, samt innflytelsesrike personer fra moteindustrien. Zadig & Voltaire-produkter er ment for alle som setter pris på kvalitet, stil og eleganse. Deres design er enkelt, men med sterk vekt på detaljer, noe som gjør deres produkter egnet for et bredt spekter av mennesker som ønsker å ha på seg noe spesielt i høy kvalitet.


Ukonvensjonell tilnærming til mote


Utformingen av Zadig & Voltaire-produkter er preget av enkelhet, modernitet og urban stil. Merket er kjent for sin rock and roll-estetikk og ukonvensjonelle tilnærming til mote. Deres produkter er enkle, men samtidig elegante, med sterk vekt på kvaliteten på materialer og utførelse. Av kjendiser sett i Zadig & Voltaire-produkter kan nevnes Kate Moss, Gigi Hadid, Emma Roberts, Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker, Kristen Stewart, Beyoncé, Justin Timberlake, Kanye West og mange andre.


Zadig & Voltaire – Merket som skiller seg ut med sin særegne stil


Zadig & Voltaire klær inkluderer ofte løsere snitt, grunge detaljer, strikkevarer, lær og silke, alt kombinert med urban og moderne design. De er også kjent for å bruke utskrifter/prints og uvanlige detaljer som gir personlighet til klærne. Generelt er Zadig & Voltaire et merke med en særegen stil som skiller seg fra tradisjonell mote. Deres produkter er kreative, moderne og kraftige, noe som gjør dem til et ideelt valg for folk som ønsker å uttrykke sin personlighet gjennom klær og tilbehør.


Stilig enkelhet


Vesker fra Zadig & Voltaire er også veldig populære, og er preget av lignende grunnleggende tankegang som klærne – et enkelt, men elegant design, hvor kvaliteten i materialer og utførelse er gjennomsyret. Vesker lages vanligvis av lær, og er tilgjengelige i en rekke størrelser og stiler, fra små crossbody-vesker til større skuldervesker. Deres smykkekolleksjon omfatter en rekke stiler, fra klassisk til moderne, og bruker en rekke materialer som gull, sølv og edelstener. Smykkene deres er ofte dekorert med anheng eller detaljer som gir en rock and roll-stemning.


Tilfredsstill dine motetilbøyeligheter med Zadig & Voltaire på Miinto


I tillegg til mange andre merker, inkluderer listen vår nå også merkevare fra Zadig & Voltaire, klassisk, moderne og urbanistisk. Vi er glade for å kunne levere våre kunder merkevare i høy kvalitet fra Zadig & Voltaire. Med sitt fokus på design, kvalitet, komfort og materiale, er Zadig & Voltaire noe mange burde se nærmere på. Tilbehør, slik som klær, sko og vesker er selvsagt enkelt tilgjengelig her hos Miinto. Vi håper at tilbudet vårt gjør deg glad, og vi jobber for å gjøre deg glad.

Fjern alle filter

Zadig & Voltaire

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.