Gratis frakt over 499,- | Kjøp fra lokale klesbutikker
Kjøp fra lokale klesbutikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Styleguides

Å kjøpe nye klær er ikke alltid like enkelt. Nye tilskudd til garderoben skal kunne kombineres med klær du har fra før, samtidig som man ønsker noe nytt og fresht. Tenk på livssituasjonen din og hva slags klær du har bruk for i hverdagen og helgene. Er det noen materialer, farger eller passformer du foretrekker? Oppdag våre ulike styleguides, og få stiltips og inspirasjon til ditt neste kjøp!

Jeans

Jeans kommer i en rekke lengder, passformer og farger, og er et perfekt basisplagg! Oppdag vår styleguide og la deg inspirere av ulike jenasmodeller og stiler!

Jakkeguide

Jakker kommer i alle lengder, materialer og passformer, og er et sesongbasert ytterplagg. Oppdag vår jakkeguide og la deg inspirere av jakker til alle årstider!

Parkas

Skal du holde varmen gjennom hele vinteren er parkasen en god investering. De varmeste parkasene er nemlig testet til å fungere helt ned til -30°.

Materialguide

Oppdag vår store materialguide, og lær hvordan du tar vare på klærne dine for at du skal ha glede av de lengst mulig.

Pelsjakker og -kåper

Ønsker du å investere i en pels, men usikker på hvilken stil du bør velge? Oppdag vår styleguide og la deg inspirere av både pelsjakker og -kåper!

Dunjakker

Dunjakken er ikke bare en funksjonell jakke som holder deg god og varm om vinteren. Den har også blitt et supertrendy moteplagg som designere verden over har laget nytolkninger av.

Fuskepels

Tidligere var fuskepelsen et rimelig alternativ til ekte pels. I dag er derimot fuskepelsen blitt et luksusplagg som verdens største motehus stolt sender ut på catwalken.

Skinnjakker

Skinnjakken er en av de største klassikerne man finner i motebildet, og har en historie helt tilbake til første verdenskrig. Oppdag vår styleguide få inspirasjon til hvordan du kan style den ikoniske jakken!

Anorakk

Anorakken er en udødelig klassiker i Norge, og brukes av folk som trenger en funksjonell og vindtett jakke. Historisk var jakken særlig viktig for nordmenn da nasjonalfølelsen vokste frem.

Blazere

Blazeren er et viktig nøkkelplagg som kan brukes både på jobb og fest. Uansett om du går for en klassisk svart modell eller en rutet og trendy blazer, har du en garderobeklassiker som gir et profesjonelt uttrykk til ethvert antrekk!

Basisgarderoben

Få smarte tips og råd til hvordan du kan bygge opp en perfekt basisgarderobe som kan redde deg i kleskriser!

Trenchcoats

Trenchcoaten er den ultimate mellomsesong-kåpen som aldri går av moten. Sjekk ut vår styleguide, og la deg inspirere av det ikoniske basisplagget!

Kåper

Er du usikker på om du ønsker deg en klassisk eller en mer trendy kåpe? Oppdag vår styleguide om kåper og la deg inspirere av våre beste stiltips!