Julegaver? Fri frakt ved kjøp over 499,- | Bytt eller returner din ordre gratis inntil 15. januar
Julegave? Bytt eller returner gratis inntil 15. januar
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Ryggsekker (204)

De aller fleste nordmenn har en ryggsekk. Vi har et inngående kjennskap til dette tilbehøret helt fra da vi var små og gikk på skolen med skoleranselen. Ryggsekker er utrolig praktiske, og i dag er de dessuten en fast del av antrekket hos de aller mest motebevisste, kvinner som menn. Her hos Miinto finner du ryggsekker til menn, kvinner og barn, som i tillegg også kan passe til enhver anledning.

Praktisk og komfortabel

Det er ingen tvil om at ryggsekker er praktiske. De gir deg mulighet til å gå rundt med flere kilos oppakning uten å anstrenge hverken skuldre eller rygg for mye. Det er selvfølgelig avhengig av hvilken type ryggsekk du velger. Noen ryggsekker er laget for lange vandreturer I fjellheimen med telt, sovepose, primus og alt annet som er nødvendig for å nyte friluftslivet til fulle. Andre derimot passer perfekt på skolen og jobben, mens andre er laget for å kun ha med seg de mest nødvendige tingene når byen venter sammen med venninnene.

Velg den riktige ryggsekken

Det er viktig at ryggsekken sitter riktig. Vi har ryggsekker som designmessig og ergonomisk passer til både menn, kvinner og barn. Når du har en flott ryggsekk plassert perfekt over skuldrene og på ryggen, så har du begge hendene frie, og det kan selvfølgelig være en stor fordel i mange situasjoner. Sørg derfor for å velge en ryggsekk som har plass til alle de tingene du trenger, men som også har en størrelse som passer perfekt til din kropp. En ryggsekk som er altfor stor kan nemlig føre til skjevheter i skuldre og rygg, noe som kan gi deg varige mén senere i livet.

Det moteriktige tilbehøret

Ryggsekker er som sagt praktiske, men det betyr ikke at de ikke også kan ha et flott design. Det var en tid da ryggsekker for det meste ble ansett som et funksjonelt tilbehør man var nødt til å ha i visse situasjoner, men som ikke var en del av motebildet. Den tiden er forbi. For den urbane og stilige kvinnen og mannen, så er en skinnsekk et naturlig valg når man er på farten. Skinnsekker har alltid vært en klassiker, og vil alltid være det. En av årsakene til det er at selve skinnet blir flottere med tiden, og sekken får et unikt og rustikt uttrykk. Dessuten har man alltid plass til det mest nødvendige når man skal på skolen eller jobben, som for eksempel computer, bøker og dokumenter. I dag er det dessuten flere og flere som sykler på jobb, og da sier det seg selv at en ryggsekk er uunnværlig. For ikke å gå på kompromiss med verken stil eller mote, så er en skinnsekk et perfekt valg.

Ryggsekker til enhver smak

Men det finnes selvfølgelig andre typer som også er moteriktige og funksjonelle. Det finnes for eksempel mange modeller som er sporty, maskuline, feminine og elegante. Hvilken modell man velger er selvfølgelig avhengig av sin egen stil, behov og preferanser. Siden en ryggsekk som oftest skal brukes utendørs, så kan det være en god ide å velge en vanntett sekk. Igjen er det selvfølgelig avhengig av hva du skal bruke ryggsekken til, men med en vanntett sekk er du alltid på den sikre siden uansett vær.KJØP NY RYGGSEKK FRA POPULÆRE BRANDS:

Adax

Bergans

Day Birger et Mikkelsen

Eastpak

Louis Vuitton Vintage

Markberg

Rains

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

204 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager. Alle kjøp gjort i perioden 16/11 tom. 24/12 kan returneres/byttes tom. 15/1-2020

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.