EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Belter & bukseseler (520)

Belter og bukseseler er selvfølgelig viktig så buksene ikke faller ned. Men det er mer enn bare et funksjonelt lite stykke skinn eller stoff. For buksene bør holdes oppe med stil, og derfor har vi samlet mange forskjellige klassiske og moderne modeller her hos oss.

Hos oss finner du belter som er luksuriøse og lekre, billige og slitesterke, tidløse og moderne belter. Vi har samlet belter fra noen av markedets aller beste merker når det kommer til denne kategorien. Du er derfor garantert et fantastisk utvalg av de nyeste trendene og de beste klassikerne fra både store og små produsenter og designere.

Belter og bukseseler til menn – uansett smak og stil

Mange ser på et belte som en funksjonell gjenstand som bare skal holde buksene oppe, og derfor kun brukes fordi de er praktiske. Men vi deler ikke den oppfatningen. Vi mener nemlig at det er et uunnværlig tilbehør som kan gjøre ethvert antrekk komplett. Derfor finner blant annet et bredt utvalg av både klassiske skinnbelter og de mer iøynefallende og trendy modellene i sortimentet vårt. For på den måten kan du nemlig finne en utgave som passer perfekt til akkurat din stil og det uttrykket du gjerne vil oppnå. Når du skal velge et belte, så kan det være smart å tenke på hvilke sko du normalt bruker. For hvis fargene på skoene dine og belte matcher, så er du godt på vei mot et flott og samlet antrekk.

Herrebelter av beste kvalitet

Uansett om du leter etter en modell som skal passe til dress, jeans, shorts eller chinos, og uansett om du leter etter bukseseler, flettede belter, stoffbelter, mønstrete, brede, smale, svarte, blå eller noe helt annet, så finer du det her hos oss. Og felles for alle modellene du finer hos oss, er at de alle er laget i god kvalitet og lekre materialer. I tillegg til at de ser fantastiske ut, så betyr det at beltene er slitesterke og tåler mange års bruk. Samtidig finner du mange forskjellige størrelser, så det burde være mange muligheter for at du finner et belte som passer perfekt til deg.

Vi har samlet et stort og flott utvalg av belter og bukseseler fra noen av markedets beste, mest lekre og eksklusive designere og produsenter. Alle beltene er av høy kvalitet og lekkert design, så det eneste du skal bekymre deg om er hvilket herrebelte du helst vil ha. Dessuten har vi sørget for at du ikke skal gå på kompromiss med noen ting som helst, men bare la deg inspirere av de mange forskjellige variantene og finne et som passer til dine behov.KJØP BELTER FRA POPULÆRE MERKER SOM:

Cala Jade

Maud

Pieces

Tiger of Sweden

Vero Moda

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

520 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.