Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Badetøy (269)

Uansett om du ønsker en bikini som dekker lite, eller er på utkikk etter en mer dekkende badedrakt har vi på miinto badetøy til dame. En tankini eller monokini kan være gode alternativer om du ønsker mer dekkende badetøy, men ikke ønsker å ha en hel badedrakt. Enten du er på utkikk etter en sporty badedrakt til svømmehallen eller en mindre bikini til soldager på stranden tror vi du finner din favoritt i vårt sortiment.

Bikinier

Foretrekker du bikini på stranden har du store valgmuligheter! Finn snittet og stilen du er komfortabel i og som passer ditt bruksområde. Ønsker du mye sol på kroppen til late stranddager er det ypperlig med en bandeau-topp for å unngå skille på skuldrene og en cheeky bikinitruse som lar deg få mye sol på kroppen. Skal du spille sandvolleyball kan du gå for en klassisk trekantbikini, eller velg en bikinitopp med mer støtte. For deg som har festivalplaner er en heklet bikinitopp perfekt å bruke som crop-top over olashorts eller slengbukser!

Badedrakter

Vi elsker at badedrakten fortsatt er blant det absolutt hotteste du kan ha på deg på stranden. Med så mange varianter og ulike snitt som nå finnes på markedet er det noe for enhver smak og stil. Selv om du går for badedrakt på stranden i sommer kan du likevel få mye sol på kroppen. Velg en variant med åpen rygg og halterneck så slipper du bikiniskille på ryggen. Du kan også bruke badedrakten som en body til både jeans og shorts – den er med andre ord superanvendelig!


KJØPES OFTE SAMMEN MED:

Jumpsuits og playsuits

Maxikjoler

Mules

Sommerkjoler

Sandaler

Filter Fjern alle

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Brands

Pris

Pris mellom - NOK

269 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.