EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Gensere (1133)

Her hos Miinto har vi et stort og variert utvalg av gensere. Du kan blant annet finne college-gensere, «turtleneck» og «crew neck» her på siden, i tillegg til mange andre modeller. Så hvis du leter etter en genser, så anbefaler vi at du tar en nærmere kikk på det store sortimentet her på siden, og lar deg inspirere av det flotte utvalget av gensere.

Årsaken til at vi har et så stort utvalg av gensere er at det blir større sannsynlighet for at du ender opp med å finne frem til akkurat den eller de genserne som er helt perfekte for deg, og som du rett og slett bare blir nødt til å eie.

«Turtleneck» er tilbake

Det er mange år siden «turtleneck» første gangen så dagens lys i moteverden. Den gangen fikk den voldsom suksess, men populariteten falt voldsomt inntil den nesten var glemt. Men plutselig kom den tilbake med ny og fornyet kraft, og de mange modellene med «turtleneck» har aldri vært så populære som de er nå. Det er ikke kun her i Norge, men derimot i store deler av verden. Nettopp derfor ser du noen av de aller største kjendisene og verdensstjernene gå rundt med disse genserne. Her på siden finner du selvfølgelig også et stort utvalg av forskjellige «turtlenecks» i forskjellige størrelser, snitt og farger. Noe som gjør det veldig sannsynlig at du også kan finne en som passer perfekt til deg.

Gensere er uunnværlige i garderobeskapet

For de aller fleste nordmenn, så er gensere et uunnværlig klesplagg. Og de aller fleste av oss har flere forskjellige å velge mellom. Det er veldig få måneder om året hvor det faktisk er mulig å bare gå med T-skjorte og polo. Derfor er det også en veldig god idé å investere i flere forskjellige gensere, alt fra «crewneck», collegegensere og «turtleneck». For faktum er at det er nødvendig å ha flere typer gensere, rett og slett for å kunne holde varmen i det norske været.

Stort utvalg av gensere

Som sagt, så finner du et veldig bredt og stort utvalg av forskjellige former for gensere her på siden. Disse genserne fordeler seg blant annet på hettegensere, «crewneck», «turtleneck», strikkegensere, «cardigan» med og uten glidelås, høyhalsede gensere og mange andre modeller. Hvis du er på jakt etter en ny genser eller to, så har du kommet til det helt rette stedet, for her på siden finner du nemlig veldig mange forskjellige gensere. Det er selvfølgelig også en genser som passer til dine krav og ditt budsjett. Uansett hvilken modell du foretrekker, så kan du finne et bredt spekter av forskjellige modeller som alle varierer i design, materialer, størrelser farger og pris.MER INSPIRASJON TIL DAME FRA POPULÆRE MERKER:

byTiMo

Camilla Pihl

Filippa K

Ganni

Gestuz

Line of Oslo

Love Lolita

Norr

Samsøe & Samsøe

Tiger of Sweden

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

1133 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.