Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Dame Bukser

Bukser (3371)

Bukser ble først vanlig blant damer i Norge etter 2. verdenskrig. I dag er buksen en av de mest brukte plaggene blant damer, og de finnes i en rekke passformer, lengder og materialer. Det har vært store svingninger når det kommer til buksetrender opp gjennom tidene, og i tillegg til motebildet, avgjør også yrke, anledninger og interesser hvilke bukser en dame har i sin garderobe. En dressbukse gir en klassisk og profesjonell stil, mens en skinnbukse gir en mer røff og edgy look. De siste årene har slengbukser også kommet tilbake for fullt, og blant disse finner du modeller til både formelle og uformelle anledninger, avhengig av materiale, farge og snitt.

Klassisk i bukser på kontoret

Ønsker du et jobbantrekk som gir et seriøst og klassisk uttrykk uten å se kjedelig ut, finnes det en rekke trendy bukser i feminine snitt. High-waist bukser er perfekte for å fremheve kvinnelige former, og velger du en variant med vide bukseben ser du både trendy og sofistikert ut. Kombiner med en plissert overdel eller kanskje en matchende eller rutet blazer? For litt variasjon i jobbantrekket kan du også oppgradere garderoben din med et par mønstrete, pene dressbukser.

Pynt deg i bukser på fest

Mange jenter og kvinner tyr til bukser på fest, og med så mange stilige varianter som i dag finnes på markedet er det et enkelt plagg å skape en pyntet look med. Gå for en vid, svart bukse og style den opp med en smal genser, høye hæler og lekre smykker for et stilig festantrekk. På varmere dager kan du fint bytte ut buksen med et par culottes for en sommerlig look. Foretrekker du smale bukser finnes det et hav av både mørke og svarte skinny jeans, eller du kan gå for smale skinnbukser som gir et perfekt festantrekk. Kombiner med blonder i duse farger for et søtere uttrykk, eller velg en mørk bluse i silke, sateng eller viskose for en mer minimalistisk finish.POPULÆRE BUKSEMERKER TIL DAME:

By Malene Birger

Fiveunits

Gant

Levi’s

Samsøe & Samsøe

Tiger of Sweden


KOMBINER DINE NYE BUKSER MED:

Blazere

Cardigans

Gensere og overdeler

Ullgensere

Filter Fjern alle

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Brands

Pris

Pris mellom - NOK

3371 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.