JANUARSALG! | Gratis frakt på kjøp over 499,-
JANUARSALG! | Gratis frakt på kjøp over 499,-
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Skinnbukser (94)

Skinnbuksen er en av de viktigste klassikerne i motebildet, og er ikke lenger ensbetydende med sorte bikerbukser. I dag får man kjøpt skinnbukser i en rekke passformer, lengder, og farger. Hva med et par pudderfargede skinnbukser i semsket skinn, eller noen baggy, sorte skinnbukser som gjør seg godt til ankelstøvletter og en kontrasterende hvit bluse? Det fine med skinnbuksen er at du kan style den med akkurat det du vil. For å bryte litt med det røffe uttrykket i skinnet, kan du for eksempel kombinere mørke skinnbukser med blonder, strikk eller plissérte materialer.

Skinnbukser blir finere med årene

I buksekategorien havner ofte skinnbukser i den øvrige prisklassen, men for de som virkelig har lagt sin elsk på det kostbare plagget er det verdt investeringen. Skinnbukser blir nemlig finere med årene om man behandler de riktig, og kommer du til å bruke buksene flittig er det et plagg du garantert vil ha glede av lenge. Men, husk at skinnklær trenger riktig fuktighet for å holde seg fine lenge.

Et basisplagg i garderoben

En rekke moteeksperter hevder skinnbuksen er et basisplagg som bør være i enhver damegarderobe. Ettersom de fleste materialer går til skinn, er det et plagg som vil passe inn i de fleste garderober. Noen stramme skinntights passer for eksempel perfekt til en oversized strikkegenser. For en mer rocka look kan du velge en skinnbukse med glidelås-detaljer eller andre designelementer. Skinnbukser med stretch gir god komfort og bevegelighet, og mer løstsittende skinnbukser er en trendy statement til antrekket. På Miinto har vi et stort utvalg skinnbukser fra flere store merker, samt lokale nisjebutikker som har lang erfaring og kunnskap om lær- og skinnprodukter. Filtrer etter merke, farge og pris og finn dine nye skinnbukser på nett i dag.POPULÆRE KATEGORIER TIL DAME :

Bukser

Kjoler

Kåper

Sneakers

Støvletter

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

94 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.