EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Vintage accessories (514)

Noe av det aller viktigste for at antrekket ditt skal bli fullendt, er riktig tilbehør. Det er nemlig de små detaljene som gjerne gjør at antrekket og utseendet ditt skiller seg ut fra alle de andre. Nå kan du få fingrene i fantastisk vintage-accessories (eller tilbehør i gammel stil om du vil på godt norsk,) her hos Miinto, slik at du kan heve antrekket opp til neste nivå.

Et godt antrekk er et antrekk som tiltrekker seg oppmerksomhet på grunn av alle de riktige tingene. Vintage-tilbehør kan gi deg nettopp denne oppmerksomheten. Det behøver ikke kun være tilbehør til en fest eller en spesiell anledning. Nei, flott tilbehør skal også brukes i hverdagen! For det første er det praktisk å ha en liten veske du kan ha alle de viktigste tingene dine i. For det andre så er det vel ikke meningen at man bare skal være flott og se bra ut når det er fest? Dagligdagen er de dagene vi lever det meste av livet vårt, så vi skal selvfølgelig også vise oss fra vår beste side også da.

Det uunnværlige tilbehøret

Et av de aller mest alminnelige og mest elskede tilbehør er selvfølgelig vesken. I hvert fall for kvinnene. En kvinne har sjeldent bare én veske, uansett om hun er motebevisst eller ei. Vesker kommer også i mange forskjellige former, materialer, farger, design og størrelser. De lekre skulderveskene kan inneholde alt fra en pung til en bærbar datamaskin, og sammen med en elegant trenchcoat kan du lett oppnå et klassisk utseende.

Hvis du gjerne vil ha et mer urbant utseende, så kan en trendy sekk være midt i blinken. En svart modell står knivskarpt sammen med en lekker bomberjakke og et par jeans, og en elegant clutchveske passer perfekt til både sommerfesten og gallaen. Det finnes med andre ord vesker som kan både forandre og understreke en stil, og nettopp derfor elsker vi vesker. Hvis vi kan få tak i noe eksklusivt vintage-tilbehør, så blir det bare enda bedre.

Tilbehør setter prikken over i-en

Tilbehør er ikke bare vesker. Det kan være alt mulig, fra solbriller til hatter, og fra bukseseler til hårspenner. Tilbehør er det som setter kronen på verket, og som fullender antrekket ditt. Det er få ting som kan optimere et antrekk som en hatt eller en lue. Hatten med rund skygge som sitter høyt på hodet er en populær stil for tiden, og gir deg et urbant og hipt utseende.

Dessuten gir en hatt en følelse av retro og stilbevissthet. Når sommeren melder sin ankomst, så er man selvfølgelig «nødt til å ha» et par solbriller – det sier seg jo nesten selv. Det ser ikke bare bra ut, men er også en nødvendighet for å beskytte øynene dine mot de farlige strålene fra solen. Belter, klokker, skjerf, hårbånd, smykker og mye mer. Vintage-tilbehør kommer i mange former, og det finnes utallige varianter og modeller. Heldigvis!SJEKK UT POPULÆRE VINTAGE BRANDS:

Céline Vintage

Chanel Vintage

Gucci Vintage

Hermès Vintage

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

514 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.