Julegaver? Fri frakt ved kjøp over 499,- | Bytt eller returner din ordre gratis inntil 15. januar
Julegave? Bytt eller returner gratis inntil 15. januar
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Boblejakker (0)

Det er ikke så rart at boblejakker er populært her i Norge. I hvert fall ikke når man tar vær og vind med i betraktningen. De holder godt på varmen og beskytter deg fra kulden. En flott og god boblejakke er derfor en god investering man kan ha nytte av i mange år fremover.

Når man ligger hjemme i senga mens det er kaldt og grått utenfor, så har vi det varmt og godt, takket være dyna. Boblejakker er designet med samme utgangspunkt som en dyne. Det er ikke selve stoffet som holder deg varm, men selve luften mellom dunene i jakka. Noen av jakkene kan være designet med et riflete mønster, mens andre har mange smarte og flotte detaljer. Det kan være alt fra pelskrager i både ekte og uekte pels, forskjellige muligheter for snøring eller smarte stramningsmuligheter rundt livet. Slike stramningsmuligheter fungerer spesielt godt for kvinner, da det kan være med på å fremheve de feminine formene.

Kan kombineres med alt

Boblejakker kan kombineres med så mangt. På grunn av den gode isoleringsevnen kan de kombineres med alt fra varme gensere til flotte T-skjorter og elegante blazere. Selv om det i dag finnes utallige varianter med forskjellige tykkelser og isoleringsevner, er boblejakker først og fremst en vinterjakke. Når det virkelig er kaldt utenfor, så passer en boblejakke perfekt sammen med et par flotte støvletter og et lekkert skjerf. For å sette prikken over i-en, så er det selvfølgelig viktig at du finner en god lue eller hatt som passer sammen med resten av antrekket.

Mange forskjellige varianter

Når du kikker nærmere på utvalget her hos oss, innser du fort hvor stort utvalget er. Hvis du leter etter en kort puffet jakke som bare går ned til hoftene, så finner du det selvfølgelig her. Hvis du vil ha en lang boblejakke som holder deg varm mens du går rundt i kjole, så har vi selvfølgelig også det. En lang boblejakke er dessuten smart siden den holder deg varm ned over rompa og lårene. Denne typen kan brukes til mange forskjellige antrekk, og til og med bli en del av det.

Det hele avhenger av hvilken modell og hvilken farge du velger. Det er likevel ikke alltid man trenger en hel boblejakke for å holde varmen. Noen ganger kan det være nok med en boblevest over en tjukk ullgenser. Vestene gir deg bedre bevegelsesfrihet, og er perfekte for de litt mildere dagene. Hvis det virkelig er kaldt, så fungerer de også perfekt under selve boblejakka som et ekstra isoleringslag. Det er uansett boblejakker som gjelder når kulda virkelig setter inn, og her hos Miinto har vi noe for enhver smak.KJØP BOBLEJAKKER FRA POPULÆRE MERKER SOM:

Bergans of Norway

Colmar

Fleischer Couture

Ganni

Save The Duck

Filter Fjern alle

Brands

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager. Alle kjøp gjort i perioden 16/11 tom. 24/12 kan returneres/byttes tom. 15/1-2020

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.