EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Jumpsuits & Playsuits (312)

Jumpsuit, playsuit, buksedress, overall, romper – kjært barn har mange navn. Likevel snakker man gjerne om jumpsuits og buksedresser når plaggene har lange ben, mens playsuits og rompers når plagget har korte ben. En overall eller dungaree derimot, brukes i hovedsak om den klassiske denimvarianten som finnes i både lange og korte varianter, så vel som kjolemodeller. På 70- og 80-tallet var jumpsuiten et nøkkelplagg i damegarderoben, og har de siste årene kommet tilbake for fullt i moteverdenen. Du finner både ensfargede og mønstrede varianter, og de kommer i en rekke ulike materialer og passformer.

Jumpsuits

En svart eller mørkeblå jumpsuit er en klassiker, og man kan enkelt style den opp med høye hæler og lekre accessoires - og du er klar for kvelden. Er jumpsuiten en statement i seg selv kan du alternativt kutte ned på øvrige smykker. En mønstret variant i et fint materiale og elegante snitt kan være et stilig alternativ til selskapskjolen om du er bryllupsgjest, og om du foretrekker å være litt utenom det vanlige. Til hverdagsbruk kan du derimot tone ned buksedressen med freshe sneakers og en avslappet frisyre. Et belte i midjen er en klassiker om du ønsker fokus her, og du kan style det akkurat slik du vil – hva med et kraftig statement belte, eller kanskje et smalt, flettet bånd? Uansett om du er på jakt etter en jumpsuit med vide ben eller smale ben, med ermer eller uten ermer, finner du et hav av jumpsuits å velge mellom.

Playsuits

En playsuit er det perfekte alternativet til sommerkjolen, og finnes i både pene varianter til fest og selskap, og avslappede varianter som passer til hverdagsbruk. Til tross for de korte bena, er ikke playsuiten bare et sommerplagg. En svart strømpebukse, enten med mønster, i netting eller helsvart, gjør plagget anvendelig året rundt. Style med høye hæler, ankelboots eller sneakers for å gi antrekket det uttrykket du ønsker. På miinto.no finner du jumpsuits og playsuits i alle prisklasser, og du kan enkelt filtrere etter riktig kategori, merke og farge for å finne det du er på jakt etter.STYLE DIN NYE JUMPSUIT ELLER PLAYSUIT MED:

Ankelstøvletter

Belter

Høye hæler

Sneakers

Øredobber


POPULÆRE MERKER INNEN JUMPSUITS OG PLAYSUITS:

By Malene Birger

Camilla Pihl

Ganni

Faithfull the Brand

Vila

Filter Fjern alle

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Brands

Pris

Pris mellom - NOK

312 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.