Vinn en eksklusiv vintageveske hver dag mellom 21. og 27. okt | Meld deg på her
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Dame Kjoler

Kjoler (4191)

Et nøkkelplagg vi jenter aldri får nok av er kjoler! I tillegg til at du har et helt antrekk i ett og samme plagg, er kjolen et plagg man enkelt kan style opp og ned alt etter anledning, smak og personlig stil. Med litt kreativitet og fantasi kan én kjole brukes både til bryllup og til hverdag med riktig tilbehør. En løs bohemsk kjole med litt lengde, er nydelig sammen med lekre sandaler og en clutchveske hvis du er bryllupsgjest. Samtidig blir den kul og fresh med et avslappet uttrykk hvis du bærer den med trendy sneakers. Uansett om du er på jakt etter en paljettkjole til nyttårsfesten, den lille sorte til julebordsesongen, eller en avslappet og sporty hverdagskjole har du et hav av valgmuligheter. Velg snittet, stilen og lengden du er komfortabel i, og gå for et materiale som passer årstid og anledning.

Romantisk og delikat

Vi elsker kjoler med romantiske detaljer som rysjer og volanger! Denne vintage-inspirerte sommertrenden som de siste årene har gått igjen sesong etter sesong, ser heldigvis ut til å fortsette. Ønsker du et søtt og romantisk uttrykk har du mange valgmuligheter! Hva med en hvit kjole med delikate blondedetaljer, en pudderrosa variant med volanger i plissé, eller kanskje en blomstrete midikjole som akkurat viser litt solbrune legger? Uansett om du foretrekker kjoler med eller uten ermer, løse eller ettersittende, finner du en rekke alternativer her på Miinto.

Klassisk og sofistikert

Uansett om du har en klassisk stil til vanlig eller pleier å kle deg mer vågalt er en klassisk kjole et must-have i damegarderoben. Består klesskapet ditt hovedsakelig av sofistikerte plagg og du liker et profesjonelt uttrykk, finner du perfekte kjoler til din smak fra både skandinaviske og internasjonale designere. For litt variasjon til jobbantrekket kan du velge en knelang kjole med strenge skjæringer og asymmetriske snitt. Dette er en perfekt kjole om du har en dresscode på jobb som krever en seriøs look, samtidig som den kan brukes både i selskap og på fest.

Rocka og edgy

Foretrekker du kjoler med litt edge for en mer rocka og sterk stil finnes det for eksempel mange varianter i skinn. Du kan også velge blant vårt store utvalg av den lille sorte og style den med tøffe og robuste boots. Er du ekstra vågal kan du prøve en røff kjole med 80-tallsinspirerte power shoulders i flott fløyel, glitterdetaljer og kombinere med store øredobber.



POPULÆRE KJOLEKATEGORIER:

Babydollkjoler

Festkjoler

Kjoler til bryllup

Selskapskjoler


POPULÆRE KJOLEMERKER:

Baum und Pferdgarten

By Malina

byTiMo

Devotion Twins

Ganni

Faithfull the Brand

Line of Oslo

Samsøe & Samsøe

Filter Fjern alle

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Brands

Pris

Pris mellom - NOK

4191 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.