Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Korte kjoler (0)

Korte kjoler, eller minikjoler, er et sensuelt og samtidig muntert klesplagg. Hvis du vil vise frem de flotte benene dine eller et par lekre leggings, så er den korte kjolen det perfekte valget. Hvis du føler at tiden er moden for å finne en ny favoritt, så finner du et stort og variert utvalg av korte kjoler her hos Miinto.

Minikjoler ble for alvor populært på 60-tallet med den ikoniske modellen Twiggy og det ultrafascinerende «Swinging London». Da kjolen gjorde sin entre, var det et ytterst kontroversielt klesplagg som oftest ble båret med knehøye strømper og flate sko. Det er et utseende vi alle forbinder med 60-tallet, men stilen fungerer like godt den dag i dag.

Anvendelige korte kjoler

Det er ingenting som sier sommer mer enn korte kjoler. Kjolen er dessuten med på å gi en sportslig stil, tenk bare på sportsgrener som tennis, kunstløp på skøyter og dans. Her er de korte kjolene ikke bare praktiske når man skal bevege seg fritt, men tilfører også utøverne eleganse. Korte kjoler blir også mer og mer populært blant løpeglade kvinner. Ikke bare på grunn av komforten, men også som en måte å fremheve løpegleden via et festsymbol – som man jo uten tvil kan si at en kjole er.

Kombiner minikjoler på mange forskjellige måter

En kort kjole kan passes sammen med flate sko og således gi et muntert hverdagsantrekk. Hvis man samtidig anlegger en sveis med kort pannelugg og bruker litt svart mascara, får man en elegant og sofistikert retroinspirert 60-tallsstil. Hvis du gjerne vil understreke feststemningen, så kan du bytte ut de flate skoene med et par høyhælte sko, eller et par søte ballerinaer for et yndig uttrykk. Med et par mørke og heldekkende strømpebukser eller leggings, i tillegg til en stilig blazer, så fungerer minikjolen dessuten også på jobb, og er uten tvil et morsomt alternativ til lange skjørt og bukser. Det er vel knapt noen ting som sier sommer og frihet like mye som en minikjole, et par solbriller og en piknikkurv på sykkel på vei mot stranda. Korte kjoler fungerer også fantastisk når det kommer til de mer festlige anledningene – ikke minst når det begynner å bli litt kjøligere utenfor. Bare ta på deg et par kraftige strømpebukser og tøffe støvler, i tillegg til en varm lue, frakk og skjerf, så er du klar til å vandre i skogen mens bladene faller av trærne. Hvis det ikke er nok med et par strømpebukser, så fungerer minikjoler også over et par tettsittende jeans.

Finn korte kjoler her hos Miinto

Korte kjoler finnes selvfølgelig i et vell av forskjellige varianter hva angår materialer, form og farger. Vi er alle forskjellige, og det finnes alltid en minikjole som passer perfekt uansett hvilken stil eller smak man har. Nettopp derfor har vi her hos Miinto samlet sammen et stort og variert utvalg av korte kjoler, slik at du enkelt kan finne en som passer til deg. Bla gjennom det flotte utvalget her på siden, og la deg bli inspirert!OPPDAG MER FRA POPULÆRE MERKER:

By Malina

byTiMo

Camilla Pihl

Filippa K

Ganni

Gestuz

Line of Oslo

Love Lolita

Norr

Samsøe & Samsøe

Tiger of Sweden

Filter Fjern alle

Brands

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.