Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Selskapskjoler (0)

Har du blitt invitert til en fest men har ingenting som passer til den fine anledningen? Bare rolig, for her hos Miinto har vi et stort utvalg av elegante kjoler som passer til de fineste selskapene.

Selskapskjoler kommer i mange forskjellige former og farger, og her finner du pene kjoler som passer til alle typer fest. Du finner selskapskjoler fra både norske og utenlandske designere, og fra nye komet-kjoledesignere fra de kjente motehusene. Uansett om du er invitert til bryllup, galla eller skal feire nyttår, så har vi alt fra stramme, lange kjoler og skjortekjoler til paljettkjoler og romantiske blondekjoler. Med andre ord så kan du være sikker på å finne en kjole som passer perfekt til anledningen her hos oss.

Noen kjoler passer til alt

Hvordan vet man hvor fin man skal være? Du har kanskje fått en invitasjon hvor dresskoden ikke er spesifisert. Men bare rolig, det finnes alltid en løsning. Det kan for eksempel aldri bli helt galt med for eksempel en flott maksikjole. Bare velg en som er laget av et litt mer luksuriøst materiale med fine detaljer. Det passer alltid perfekt, og du kommer til å føle deg smellvakker og elegant.

Du kan også eventuelt kombinere kjolen med et par klumpete hæler hvis du gjerne vil gjøre stilen litt «stiligere». Paljetter er heller ikke en dårlig idé! Derfor finner du også mange forskjellige paljettkjoler å velge mellom. Det er tross alt det sikreste valget når du gjerne vil at omgivelsene skal snu hodene litt ekstra etter deg og tenke «wow»!

Tilbehør til selskapskjoler

For å få det meste ut av den nye selskapskjolen din, så er det viktig å ikke glemme tilbehør. Det er det som gjør at man får satt prikken over i-en på antrekket sitt, og som samtidig er med på å fremheve personligheten din. Hvorfor ikke ta den helt ut på glitter og glam, og kombiner den nye kjolen med glitrende edelstenssmykker fra Strass? Dette blir ekstra flott hvis du velger en stram selskapskjole, for da er det bare å lesse på med massevis av smykker. Hvordan står det så til med skoene? Pumps er et trygt valg, og du finner også et kjempeutvalg her hos oss i forskjellige farger, design og høyder.

Den største trenden akkurat nå er små hæler og «mules», noe som er bra for føttene. Dermed kan du slå deg løs og danse hele natten, og ikke tenke på noe annet enn å hygge deg så mye som mulig. Hvis du skal bruke selskapskjolen om sommeren, så kan et par kilehæler passe fint til elegante selskapskjoler, spesielt hvis den har en viss lengde. Det er uansett du som bestemmer, og du finner helt sikkert den riktige kjolen blant det store utvalget av selskapskjoler vi har her.KJØP SELSKAPSKJOLER FRA POPULÆRE MERKER SOM:

Baum und Pferdgarten

By Malina

byTiMo

Designers Remix

Filippa K

Ganni

Gestuz

Rodebjer

Tiger of Sweden

Filter Fjern alle

Brands

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.