EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Skjorter (357)

Skjorter og bluser er uten tvil noen av de viktigste basisplaggene å ha i garderoben. Dette er plagg som kan brukes året rundt og til alle anledninger, og vi anbefaler alle å ha et utvalg av forskjellige modeller i garderoben.

Finn drømmeskjorten hos oss

Vi har et av Norges største utvalg innen skjorter og bluser. Vi er sikre på at du finner det du er på jakt etter her hos oss. Vi har dameskjorter i ulike farger, varianter og former, avhengig av dine preferanser. Velg en innsvinget modell med et feminint snitt for et elegant uttrykk, eller gå for en oversized skjorte for et røffere uttrykk. Du kan velge og vrake blant ulike størrelser og prisklasser for å finne den modellen som passer perfekt for deg.

Alltid en viktig del av motebildet

Skjorter og bluser er alltid et aktuelt moteplagg som passer til de fleste anledninger. Velg en klassisk bomullsskjorte for bruk på jobb eller til hverdags, eller gå for en pen skjorte i silke for spesielle anledninger. Kombiner skjortene med en slitt jeans for et nedtonet uttrykk eller med et skjørt for en mer elegant og pyntet look. Siden dette er allsidige plagg, er det en god idé å kunne veksle mellom forskjellige modeller til ulike anledninger.KJØP SKJORTER FRA POPULÆRE MERKER SOM:

Baum und Pferdgarten

Gant

Ganni

Filippa K

Samsøe & Samsøe

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

357 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.