SUMMER SALE - SPAR OPPTIL 60% | Fri frakt ved kjøp over 499,-

SUMMER SALE - SPAR OPPTIL 60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Skinnskjørt (95)

Skinnskjørt er tilbake, og er i dag et av de hotteste plaggene man ser i motebildet. Det er et absolutt must for alle motebevisste kvinner, uansett hvilken stil de har. For et flott skinnskjørt kan styles på uendelig mange måter, i tillegg til at de kommer i alle mulige design, farger, mønstre og trykk. Og her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg, slik at du kan finne et skinnskjørt som passer perfekt til deg.

Det ikoniske skinnskjørtet hadde sin første storhetstid på 80-tallet, hvor rocka og hardbarka jenter kombinerte dem med nettingstrømper, skinnjakker og krøllete hår. I dag ser man skinnskjørt brukt av alle mulige slags kvinner med forskjellige stiler og uttrykk. det er simpelthen et plagg som kan kombineres med nærmest hva som helst, og kan derfor brukes i enhver anledning. Og hvis du ikke vil ha ekte skinn, så finnes det selvfølgelig mange modeller i utekte skinn også.

Det klassiske, svarte skinnskjørtet

Selv om du i dag kan få skinnskjørt i alle slags farger, er nok et svart skinnskjørt den mest klassiske varianten. Et skinnskjørt vil alltid se bra ut, uansett farge, men et svart skinnskjørt har mange fordeler. For det første er det utrolig anvendelig. Det passer til omtrent alt av topper, gensere, skjorter og jakker, og du kan bruke det med og uten strømpebukser, med høye sko, lave sko, sko i dramatiske farger eller helt enkle sorte eller hvite sko. I tillegg er det praktisk, for i motsetning til et hvitt eller lyst skjørt, tåler et svart skinnskjørt en natt ute på byen med alt det innebærer av dansing og søl, uten at det ser stygt og flekkete ut av den grunn.

Sort er også som kjent en slankende farge som fremhever din figur fra den beste siden – et svart skinnskjørt er intet unntak fra denne reglen. Det er ikke uten grunn at flere kjendiser og stilikoner ofte ses i et svart skinnskjørt.

Skinnskjørt til alle anledninger

Som nevnt er skinnskjørt lette å kombinere med stort sett alt av klær, og du kan oppnå nærmest en hvilken som helst stil med dette plagget. Hvis du ønsker et rått utseende og en litt rocka stil, kan du kombinere et kort skinnskjørt med en jakke i denim- eller skinnstoff. Med et par sneakers og en hettegenser blir du «dronningen» i gatebildet. Hvis du vil ha en litt mer feminin vri på antrekket, kan du velge deg et litt lengre og figurnært skinnskjørt, og kombinere det med mykere materialer, som f.eks. en genser i strikket ull eller en topp i silke. Med håret utslått og en litt myk sminke, for eksempel et strøk lipgloss og rosenrøde kinn, får du straks et ungt og feminint uttrykk som passer til både fest og hverdag.

Imitert skinn

I dag er det mange, særlig unge mennesker, som er veldig opptatt av miljø og dyrevelferd. Dette er selvfølgelig en særdeles positiv trend for både klima og dyr, og selv om det ved første øyekast kan virke som at dette ekskluderer skinnskjørt fra garderoben, er det overhodet ikke tilfellet. Man kan selvfølgelig velge å gå til anskaffelse av et skjørt i imitert skinn. Uansett om det er laget av ekte skinn eller ei, ser skinnskjørt alltid godt ut, og med den kvaliteten som er i dag på imitert skinn, er det nærmest umulig å se forskjell.

Derfor kan du kjøpe et skinnskjørt i imitert skinn med god samvittighet og med vissheten om at du stadig vil se lekker ut. Skinnskjørt er utvilsomt en udødelig og stilig klassiker, som nok kommer til å bestå i mange år fremover. For slik er det med tidløse klassikere – de vil alltid være aktuelle.KJØP SKINNSKJØRT FRA POPULÆRE MERKER SOM:

Day Birger et Mikkelsen

Designers Remix

Ganni

Gestuz

Neo Noir

Selected Femme

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

95 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 30 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.