Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Dame Sko Moccasiner

Moccasiner (248)

Leter du etter noe komfortabelt og stilig å gå med? Da vil vi gjerne få lov til å anbefale mokkasiner! Det er vel nesten ingenting som er mer komfortabelt enn et par myke og komfortable mokkasiner, og her finner du et stort utvalg.

Mokkasiner er det perfekte valget når du skal ha på deg et par sko om våren eller sommeren. De finnes i et utall av former og modeller, og det er garantert et par mokkasiner til enhver smak og anledning. Mange vil nok si at de er indianerinspirerte, noe man nok bare må nikke og si ja til, i hvert fall hvis man sammenligner de med lignende småsko som de maritime seilerskoene. De er som oftest laget av skinn, og utgaver med brunt semsket skinn, utvendige sømmer og lærlisser gir unektelig en indiansk amerikansk stil.

Damemokkasiner

Skoene gir likevel mer enn bare assosiasjoner til indianere. De bidrar nemlig også til en avslappet stil, spesielt hvis du kombinerer skoene med et par jeans og en lekker skjorte. Dette er en perfekt hverdagsstil, men også en stil som passer godt når du skal ut på byen med venninnene dine. Prøv også å kombinere mokkasiner med et dongeriskjørt og en liten jakke, så får du et flott og romantisk uttrykk de fleste fyrene vil falle for – her skal det ikke så mye mer til, før venninnene dine vil bli skikkelig misunnelige.

Du kan selvfølgelig kombinere skoene med strømpebukser, alt avhengig av humør, men om sommeren er skoene fremragende til å rette fokus mot de feminine benene og solbrune føttene dine. Skoene sørger også for et slags stilig bohemeutseende! De lette, lysebrune mokkasinene er fullstendig enestående til et avslappet hverdagsantrekk, spesielt når våren er på vei.

Få et fasjonabelt bohemeutseende

Det finnes utrolig mange varianter når det gjelder damemokkasiner, slik som det også gjør for herrer – men det er tross alt mer å velge mellom for damene. Du kan for eksempel få varianter som er lave støvler. Disse modellene er fantastiske når du vil ha et avslappet og fasjonabelt høstantrekk med jeans, skjorte og en ekstra stor ullponcho. Du kan med andre ord style og kombinere mokkasiner med alle mulige andre plagg, og til alle årets måneder.

Om vinteren passer de ikke alltid så godt, spesielt dersom det skulle komme mye og da kanskje spesielt våt snø – men da passer de kanskje enda bedre som gode og behagelige tøfler når du skal gå rundt der hjemme. Dessuten finnes det mange små modeller som passer perfekt i vesken når man skal på fest eller på besøk til venninnene. Høyhælte sko fyller tross alt mer i veska, og det skal jo også være plass til så mye annet man trenger i den.KJØP MOKKASINER FRA POPULÆRE MERKER SOM:

Ara

Bianco

Laura Bellariva

Tamaris

Toms

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

248 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.